Samtidigt lite senare

Nu är det kväll, jag är helt slut, särskilt i huvudet. Det har varit en lång dag. Fylld av kalorier. Långa, många, felaktiga, smärtsamma kalorier. Nu är de i alla fall nere i magen och de har inte kommit upp någon gång under dagen. Det har gjort ont att leva idag. Det har varit trevligt idag, träffa människor jag känt längre än jag känt äs, äta lite vad andra tycker att jag ska äta. Presenter har öppnats (vi firade bror och Niklas, deras student, något försenat). Ångesten har bankat sönder mig och trots många försök att blockera den eller i alla fall glömma den har den funnits kvar där. När jag ätit, när jag inte ätit, när vi pratat om tabletter, om trasiga kroppar, slutenvård, skolbarn, byggnadsprojekt, sjukvård - alla gånger har det varit en liten liten röst i mitt huvud om tycker att allt jag gör är fel. Och ja, det gör jag nog. Fel menar jag. Som ikväll. Jag skulle ge mycket för att få sova ut. Sova tills jag vaknar av att jag sovit klart. Hämta andan en hel natt och börja om. Men njae, det får bli i ett annat liv. Eller en annan tid i alla fall, just nu är det för mycket begärt.


jp

Pojkarna. Bror i röd slips och Niklas i blå. Och ja, min bror glömde studentmössan hemma. Föga förvånande då det enda han med säkerhet kommer ha med sig är sig själv.

kå

Mammas tårta och en finfin flaska Asti.

-ö

Astin i glas och till min stora förtjusning lite hallon i.

kå¨

Mamma till höger och Lena till vänster.

å

Pappa till vänster i rutig skjorta, bredvid honom Rasmus (yngste sonen i familjen), bror i svart tröja, i vitt linne Niklas och ja, Lena.

p

Rickard, pappan i skjorta, Rasmus och Lena

fail

Smörgåstårta, mammas, vilken är toppen. Brukade vara, vågade tyvärr inte äta den. Det visade sig att jag sparade det utrymmet och ångesten till mer tårta.

å

Vilket var tur för den här tårtan är den godaste jag ätit som jag kan minnas.

Det får duga, nu har jag i alla fall livat upp bloggen lite.

Kommentarer
Postat av: Lillan

Jag önskar att jag kunde ta all din smärta hjärtat. Du är så värd att få må bra nu<3 När ska vi börja kämpa på riktigt och släppa greppet om sjukdomen?Kärlek

2011-08-01 @ 01:06:56
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

Låter ändå som att dagen var ganska bra? synd att du inte vågade äta smörgåstårta men du åt av den vanliga:D Den lät förresten supergod:D

Och försök skita i kalorierna, vad gör de för nytta med att du vet exakt hur mkt du fått i dig egentligen?Men innan om jag visste ex att jag skulle på kalas eller liknande så åt jag ingenting alls dagen innan om de va på kvällen ex o sånt, helt galet verkligen! usch vad man gick hungrig ofta.Hittade ingen tröja, men fick en trevlig dag med min syster istället :DI veckan bli de jobb idag och alla dagar utom imorn då det är begravning:/

sen ska jag på diggeloo på lördag o träffa lite vänner de andra dagarna tror jag :) får se helt enkelt.

Vad händer för dig?:D

kramar

2011-08-01 @ 06:37:10
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Loke

Hoppas att du får en bra dag, och en bra start på den nya månaden. Ta hand om dig. kram

2011-08-01 @ 10:52:50
URL: http://medestruit.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tårta är ju fint=) Fast jag är tråkig och gillar mest chokladtårtor. Har aldrig varit fan av gräddtårta och sockerkaksbottnar blir lite tråkigt. Men jag gillar marsipanen och vaniljkrämen på prinsesstårtor=pJadu, jag är övertygad om att jag kommer gå upp i all evighet. När jag började dra ner på maten gick jag inte ner i vikt, det var inte förrän jag var nere på en tallrik gröt och en måltidsersättningsbar om dagen som jag började tappa i vikt överhuvudtaget. Jag har med andra ord extremt svårt att gå ner och betydligt lättare att gå upp, jag har gått upp sjutton kilo sedan årsskiftet ungefär och äter dom allra flesta dagar "för lite" enligt matscheman och ätsörningsenheter. Så jag ser inget stopp så till vida jag inte slutar äta igen. Började ju gå upp så fort jag började äta igen och det gick vansinnigt fort då. och det har ju fortfarande inte upphört.Förstår inte hur man som anställd på fk kan se människor i ögonen ens...Idag mår jag apbajs tack. Åkte dit på rakblad igår. Slapp sy men fick gräva fram mina stripes och tejpa igen skiten.. Det värsta är att jag känner mig inte "färdig" eller lugnare egentligen förrän det blivit så illa att det måste sys. Jag är lite lätt störd. Först när jag orsakat mig den skadan kan jag få andas lite någon dag.Hur mår du?

2011-08-01 @ 11:41:53
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0