Och jag tröttnar aldrig

Om och om igen spelar jag samma musik, samma fyra låtar. Samma Tommy Körberg som sjunger sånger jag alltid gråtit till. Samma Benny Andersson som skriver fantastiska sånger. Sånger som Helen Sjöholm förgyller. Sånger som jag aldrig tröttar på. Nej BAO, ni var fantastiska att se live. Det skulle jag gärna göra igen. Det finns så mycket jag gjort som gjort mitt liv lite lite bättre. Min barndom var inte alltid en dans på rosor, eller jo, de första fem åren. Sedan började skolan. Då försvann blommorna i kanten på mitt liv. Ni vet ett sånt där kort med teman man kan använda när man ska ta kort med mobilen? Så var mitt liv, stora rosor, en stor sol, familjen - när vi fortfarande var sex, bästa vännen två hus bort. Men med tiden försvann allt det där. Rosorna, solen, familjen, bästa vännen. Och med det jag. Jag minns så mycket som varit hemskt, som förstört mig, tärt sönder min själ, gett mig mardrömmar som fortfarande förföljer mig, glåpord genom toalettdörren på skolan men. MEN. Det finns många inlägg jag skrivit tidigare där det här MENet inte kom, det har varit en punkt efter dessa ord. Men, nnu säger jag MEN, för det finns så mycket bra i mitt liv. Familjen, vi fyra, vi gjorde så många saker. Åkte runt till sommarland både i och utanför Sverige. Vi hyrde stuga en vecka varje vinter och åkte skidor. Vi hade picknick inne i stan. Vi lekte med hundar. Vi hade kalas. Vi var i stugan. Vi åkte och badade nästan varje dag varje sommar. Vi åkte till badhus. V i grillade hemma. Vi var en familj. Den bästa familj man kunde ha den fick jag och min lillebror. Ja, där ser du Elin. Det finns mycket att längta tillbaka till, men det är bättre att jag minns tillbaka på det som var bra och tar med mig det.

Det blev en halv chokladkaka idag också. Lite ångest gnager, men utan den vore jag frisk och det är jag inte så den får jag överleva med. Det är ju själva problemet. MEN den gick ner, imorgon kommer jag vara nöjd med det, och det får räcka för ikväll.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Du är verkligen fantastisk!Haha jag har väl egentligen inte lyssnat så mycket på roxette, men en vän bjöd mig på konserten i söndags sånt tackar jag aldrig nej till :) Musik alltså, det är underbart.Bup har vart jättefina mot mig, jag har verkligen blivit bra bemött från första samtalet. Det är skönt för man har hört så mycket hemska grejer om vården, men jag har haft sån tur! Hur har du blivit bemött? Sånt är så olika.I perioder skriver jag jättemycket i min anteckningsbok, speciellt när jag mår dåligt. men jag har en speciell bok som jag skriver i när jag är lycklig som jag kan läsa i under tuffare perioder och påminna mig om hur mycket bra det finns i livet. Nu med boken har jag börjat skriva på datorn, snart har jag en hel A4 hihi :) På ett sätt har jag hela boken i huvudet, men det är sjukt mycket som saknas också. men det kommer nog med tiden! Du får väldigt gärna läsa det någon gång, om du vill. Jag är alltid så osäker i början när jag gör något, jättedumt och ondödigt, jag vet. Men jag jobbar på det!Tror jag var 14 när jag började skadade mig, det var iaf på höstterminen i 8:an. Men på något sätt tog jag mig ur det själv, eller tog mig ur det gjorde jag inte. Det har sen dess alltid funnits i perioder, men när jag började gymnasiet i höstas ballade det ur totalt.. Det är läskigt hur det verkligen blev ett beroende. Jag klarade mig inte en dag utan att skada mig.. men vet du? På söndag har jag inte skadat mig på sex hela veckor!! Det är det längsta sen förra sommaren :)

Jag har alltid haft väldigt lätt för mig i skolan, så jag gick på något underligt sätt ut ettan med väldigt bra betyg och så. Fast jag har kämpat väldigt mycket med det.Det med min vän gör ont, verkligen jätteont, men jag kommer klara mig igenom detta också på något sätt. Hon kommer alltid ha en speciell plats inom mig och jag kommer alltid att sakna henne.Samtalen med mina föräldrar har faktiskt gjort väldigt mycket, trots att jag i början bara ville fly därifrån. Jag har svårt att berätta för dem när jag inte mår bra, vill liksom inte lägga någonting på dem för jag får för stora skuldkänslor. Allt är ganska invecklat. Men både mamma och pappa gör verkligen allt de kan för att det ska funka så bra som möjligt hemma, och det har verkligen blivit bättre!Jag hade en period där jag bara läste fantasyböcker, tyckte de var så spännande! Då var det bl.a. David Eddings, J.K. Rowling och Christoffer Paolini som gällde! Nu vet jag inte riktigt, men jag tycker om mysiga, fina, böcker. Såna man mår bra av!Vet inte hur jag började med att fota, jag har nog alltid tyckt väldigt mycket om det. Innan jag hade en egen kamera tittade jag avundsjuk på andra när de fotade, och så fort jag fick chansen lånade jag någons och fotade så mycket jag bara kunde :)

Det är väldigt många som uppmuntrar mig att fortsätta, och det gör mig alldeles glad och varm i hjärtat!Det gör mig glad att du har haft en bra dag! Du är bra ska du veta.

Jag åker någon gång imorgon eftermiddag och kommer antagligen inte ha tillgång till dator förrens nästa fredag.. Vet du det är så konstigt, vi har bara skrivit några gånger till varandra och jag tycker redan så sjukt mycket om dig. Kanske kan vi höras via sms eller nåt i veckan, om du vill?Hoppas du sover riktigt gott min vän!

Godnattkramar!

2011-07-28 @ 00:28:09
URL: http://www.ljudetavskratt.devote.se
Postat av: Diana

du är gryyyym!! jättebra gjort med allt idag, du borde verkligen vara stolt över dig själv efter idag :) du är stark tjejen! :)♥ du kan om du vill!sv: hmm.. jag vet inte? men jag har iaf härliga minnen att tänka tillbaka på :)jag ska börja trean på bild-estet. ja, men jag trivs mycket bättre nu iaf, för jag har vant mig och kommit in i allt. det tog bara väldigt lång tid.. jo, jag har rätt okej betyg så det går.jag vet inte? jag har funderat på det, men jag vet faktiskt inte... det hade nog dröjt lite längre iaf om jag hade gjort det.

aha, jo man får ett sånt kontrollbehov, inte bara maten utan det känns som man måste ha kontroll på allt ibland :ohehe, ja sant! vi får se hur det blir när det är klart ;)förstår att det är mycket tankar inför helgen, men det blir en utmaning som du kommer klara av. och efter helgen kommer du komma hem lite starkare än när du åkte :)

åh örebro? där jag bor ;D

på fredag ska jag antagligen hjälpa till att duka i festlokalen, det tar typ 10 min att gå dit från mig ;) på lördag tror jag det blir möhippa, men det känns bara rörigt och oplanerat så jag har ingen större koll på det...lycka till med helgen!♥kramar!

2011-07-28 @ 00:50:02
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: bortavidmolnen

jobbar med att laga mat.ja, jag hoppas vi får det bra! eller - det vet jag att vi får. nej jag har inte träffat henne förut!du är fin. kram

2011-07-28 @ 02:03:00
URL: http://bortavidmolnen.blogg.se/
Postat av: sofia

Sv: Helt rätt, det är viktigt att gråta och man måste tillåta sig själv att falla ibland. Äter man ute så får man äta hur mycket man vill, det är man värd. Och lite choklad är ju alltid gott, det är du säkert också värd!Haha, det tummar vi på! Anti-Kenza-kampanj.Hoppas du får en bra dag bruden! :)

KRAM

2011-07-28 @ 09:23:14
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0