Nya ...tabletten...

Är trött ikväll. Har varit iväg och firat en gammal barndomskamrat. Eller snarare, till bror. Men alla i familjen känner hela den familjen. Mamman var min brors dagmamma när vi var små. Det var lite för mycket folk för mig, men jag bröt inte ihop i alla fall. Idag kändes det riktigt svårt. Hade nästan tänkt ta en hamburgare där borta, men i huvudet pågick kriget, vars slag jag idag förlorade. Det känns inte så bra, men funderar på att försöka äta lite i kväll. Har inte ätit tillräckligt idag. Inte i närheten. Det känns verkligen blandat att faila så stort. Ja, ni vet äs-tankar som inte är lätthanterliga just nu. Är lite rörigt så tror jag lämnar det här ämnet.

Jag och mor åkte som sagt till Skultuna messingbruk och köpte fyra saker. Skål till lillebror i serien han redan påbörjat, skål till Niklas (Örebro), två skojiga handdukar till Lena (mamman i Örebro) och presenten till Jesper (han som fyllde år idag). Är rätt nöjd över att jag orkade med det. Har dessutom hämtat ut nya medicinen, är osäker på hur det ska gå. Vet inte hur jag ska reagera eller göra liksom och har ingen läkare att bara be pappa ringa till som förklarar hur läget är och hon förklarar allt så perfekt att till och med jag har koll på medicinerna. Det var så mycket enklare med henne. Inte lätt alls, inte i närheten men lättARE när jag visste att hon fanns där. Det gör hon inte längre. Nu är jag ute på djupt vatten. Att det alltid slutar så här, jag ensam i ett hörn utan att veta ett enda dugg om någonting. Det är då det är dags att göra något själv.

Kommentarer
Postat av: Petra

Tack för dina fina ord, som jag alltid får utav dig fina Elin! Blir lika glad varje gång.Det är ju så det kan bli ofta. Man hittar folk som är som en själv, med samma intresse och förstår en bättre än kanske de flesta som bor nära. Jag har träffat både Tove och Ebba på riktigt "tack vare" ÄS och det är inget jag är ledsen över. Inte för att ÄS är något intresse men det är ju något vi har gemensamt, precis som du och jag. Alla är olika, unika och jävligt bra som vi är :) och du förtjänar allt det bästa, när ska du förstå det? Stor kram!

2011-07-28 @ 21:00:14
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Lillan

Du måste äta älskling<3 För min skull<3Jag vet inte vad det var som blev galet med datorn, den är fortfarande seg och beter sig som helvetet mot mig, men så länge fotona är räddade så kan jag lugna mig lite iallafall.Hur är det ikväll fina?Kramar

2011-07-28 @ 21:53:08
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad är det för ny tabelett. Vad har du för mediciner nu?

2011-07-28 @ 22:57:21
Postat av: sofia

Sv: Jo man blir tokless på datorn men men det är ju ett jobb och man får ju betalt så man ska väl inte klaga ;)Sista steget är psykologtester. Samtal med psykolog, intervju med några poliser, läkarundersökning och begåvningstest.Jag har velat bli polis hela mitt liv, pappa är polis så han har väl inspirerat mig ganska mycket :)Okej, hur är allt idag då? Idag är det fredag och ddet känns förbannat skönt!KRAM

2011-07-29 @ 09:29:51
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0