Med plåster på armen

Klockan närmar sig elva, och sedan tolv, och slutligen en ny dag. Tur är väl det, för jag är helt slut efter dagen. Efter mer än 90 minuters bussresa av och på för en resa som ska ta max 30 minuter, blodprov som gick bra (tack älsk) och en sjukt stressad Elin, som sprang till bussen och lyckades för första gången på dagen tajma någorlunda rätt. Sen var jag ner till stan, men Sofie verkade inte sur. Vi hade en trevlig eftermiddag på ett fik, där jag åt en bit kladdkaka. Mumma. OCH en läsk. Den ni.

Så jag mår rätt bra faktiskt. Ska inte sticka under stol med att jag nu vill sova i två veckor men samtidigt vet jag att det väntar fina dagar i helgen. Sedan är jag "ledig" måndag och förhoppningsvis är jag sedan upptagen en del nästa vecka. Fint besök väntar även då.

Jag har haft det bra även innan. Tre lugna dagar i stugan är aldrig fel. Jag och pappa gjorde inga större ansträngningar. Jag och farmor plockade vinbär, pappa klippte gräs och tog itu med bryggan och lite så. Så nu väntar hemmagjord saft och gelé. Vilket jag i och för sig inte äter, men det är ändå gott att lukta på det, men saften brukar smaka bra.

Nu har jag cirka 25 kommentarer att svara på så det får vara punkt på det här inlägget nu.

.

Kommentarer
Postat av: camilla

åå låter som du har de bra tycker jag??:)jag åt hallon idag i filen:D de va gott hihi. vad brukar du göra med hallon? jag gillar nog alla bär typ tror jag :D kan inte bestmma mig för ett haha^^ja men lite så var de nog. de va samma med pizza, de åt vi kanske 1 gång varannan månad eller liknande o då var man ju överlycklig för det med haha:Dåå langos, hur gott e inte det?D gillar du det?:D nja vi brukar ha en festival här i staden jag bor varje sommar så den bruakr jag vaar nere o kolla på :Didag ska jag hjälpa till lite på friidrotten och sen träffa en kompis i gbg:D du då? massa kramar

2011-07-23 @ 08:19:51
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Julia

det låter bra att du har bra dagar !

det är du värd. <3Nee jag vet inte om jag fixar det utan mer hjälp, men dem är dumma i huvud. Vill inte ha hjälp av dem. Då klarar jag mig bättre själv.

kram

2011-07-23 @ 09:14:24
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: HannaFindus

Seriöst, vi skulle kunna skriva en stört bra bok om hur vi blir behandlade av vården tillsammans. Med våra cyniska, sarkastiska kommentarer skulle vi bli en väldigt bra duo; speciellt eftersom vi faktiskt är så cyniska i verkligheten, haha.

2011-07-23 @ 11:45:31
URL: http://nattstad.se/hannafindus

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0