Lite för sent, eller kanske för tidigt?

Här sitter jag nyvaken och önskar att jag inte lagt mig alls i eftermiddags, nu kommer tiden vara helt vriden. Jaja. Skulle precis säga att jag i alla fall bara ska plocka vinbär, men det ska jag inte. Stod i knappt en timme med farmor. Nu gör sidan av ryggen så ont så jag önskar det funnits gel, sån där man smörjer på istället för tabletter. Nu finns inte det så jag ska ta mig ut till pappa och se om han behöver någon hjälp med vad han nu gör, det låter däruifrån i alla fall.

I övrigt mår jag rätt okej. Regnet har öst ner, men mig gör det inte så mycket. Är mysigt att sitta i köket och höra från alla håll hur det smattrar. Jag har ätit - hör och häpna - fiskpinnar!!! Det har inte hänt på hela det här året. Men nöjd alltså. Så god natt.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åh, regn som smattrar på fönsterbläcket. Jag älskar att somna till det ljudet, nästan så jag önskar att det kunde regna varje natt.Kramar

2011-07-19 @ 22:12:32
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; precis du har så rätt så!jag var inne på bup akut och ja läkaren såg till att jag fick komma dit,oftast så kommer det folk från akuten till beh.avd.

Nä jag var färdigbehandlad,och platsbrist .mycket tryck utifrån, dom vill väl inte att man blir hospitaliserad och så vidare.haha så sant,nåja vi får väl se hur det blir!

idag är en riktigt jobbig dag,har varit och är.kan inte sova trots sömnisar och trots att jag ska upp klockan 6 imorgon,antar det blir bättre med tiden.

hur mår du idag?kramis :)

2011-07-19 @ 22:54:19
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Ca

Skiljer 10år på mig och min äldsta syster, så det är en del år här med faktiskt!Jag vet inte varför det känns så helt ärligt. Bara känner att jag inte kan se glädje i träning. Kanske kommer det tillbaka. Vill ju inte bli soffpotatis på heltid.En halv jobbig vecka med både positiva och negativa stunder. Allt med mat känns dock negativare än negativast. Känner mig helt tom liksom . Hur går allt själv? Hur mår du?

kram

2011-07-20 @ 18:13:49
URL: http://onestepforwardtwostepsback.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

jo visst finns det folk som kan äta med mig.. men det vill jag ju såklart inte.. :/Kram

2011-07-20 @ 20:09:11
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Josefine

sv: taaack vännen, vad fin du är :) hur går det för dej? kramar!

2011-07-21 @ 13:13:51
URL: http://josefineaspeteg.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0