Kort inlägg

Några rader innan folkrusningen kommer. Bror och pappa räknar med 20 pers från skjutbanan som ska komma hem och grilla här. Kul för pappa, och särskilt för bror som åkt med en del av killarna som är med och tävlar, nu får han ge igen lite nu när de får komma hit och se hur vi bor och bror får ge igen lite. Jag är trött som ett klubbad säl+en drogad apa. Men om jag inte känner efter så känns det inte så mycket. Har fullt upp med dammsugning, dukning, diskning, städning osv.

Så jag hoppas ni mår bra, och önska mig lycka till

Kommentarer
Postat av: Julia

Jag önskar dig lycka till! <3

2011-07-16 @ 19:43:25
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; alldeles för mycket gömmer sig som jag inte kan få ut.åh,hoppas det blir bättre..skrik tillbaka att du inte alls är fet! så många gånger den skriker så skrik tillbaka,den har ingen rätt o skrika saker som inte ens är sant.ja precis.!

2 månader fick jag vara där.Nej tyvärr så har jag ingen kontakt men jag önska att jag hade,det ar varit så enklare..man ska ju vända sig till akuten om det är något :( har addat mina kp på facebook(haha) men ingen av dom accepterar.Okej så bra,sånna läkare är riktigt guldvärda.

Det är inte ofta någon läkare bryr sig riktigt så.

hur länge var du medvetslös ? :( :(

vad har du för kontakter på VUP?Det är väl hanterbart,än så länge.kvällarna är alltid jobbiga!

kram

2011-07-16 @ 20:15:07
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: saga

Nej jag tycker bara det är lättare med kall mat. Vet inte varför men så är det.Jo det är ju det. Har nog hållit på i ca 4 månder men tänker att egentligen borde man bara sluta direkt, inte trappa ner. Det borde bli lättare då, ta allt på samma gång liksom men jag vågar inte riktigt.Asså jag tror det skapas till viss del av ens undermedvetna, eller nej väldigt lite. Man är ju medveten om att man gör fel och det är svårt att inte veta det med tanke på sin omgivnings reaktioner. Mendet ärjunågot som gör det så svårt att sluta men jag håller fast vid att detär man själv som "medvetet" skapar situationen. Det kan inte ske undermmedvetet,. Man gror ett frö och sen succesivt hamnar man i skiten,Min helg är nästan slut så nu väntas bara bilresa hemmåt. din då?Kram!

2011-07-17 @ 12:00:46
URL: http://anorexiabroken.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

Lycka till!!

2011-07-17 @ 12:05:56
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Matilda

Stålkvinnan Elin klarar allt!Till hösten sätter jag mig i skolbänken redo att plugga idrott och medicin samt fysiologi. Spännande är ordet och jag längtar! Vad gör du när trädens löv börjar bli röda?

Kramar

2011-07-17 @ 22:02:11
URL: http://matildamodigh.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0