Jag hör. BAO, Tommy Körberg, Helen Sjöholm.

Jag vill inte lyssna
på röster
ur mörkret
som viskar:"Här
finns en plats för dig."

Jag vill stänga ute
det sorgsna
det svarta
som lockar mig"

Mina tankar i finare ord än jag kan.

För det är sant, därinne, någonstans finns alltid det där lilla lilla som skriker att jag visst är trygg här. Och det är jag ju på sätt och vis. Det är det som är problemet, jag vågar inte riktigt välja den andra vägen, den bredvid som jag inte alls känner igen. Jag känner inte igen att äta flera gånger om dagen, jag känner inte igen att tänka på annat än mat ett längre tag, jag känner inte igen låren som blivit groteskt stora, jag känner inte igen livet utan ätstörningen, jag känner inte igen mig själv.
Och det är det som är fel, som gör att allt inte alls går bra - att jag inte alls passar att leva.


Kommentarer
Postat av: Diana

jag vet att den friska vägen känns läskig och inte alls lika trygg. men det fanns en tid då du inte kände igen den sjuka vägen heller, då du inte kände igen att inte kunna äta vad du vill. men sen lärde du känna den vägen och plötsligt var det friska livet främmande. men vet du? det går att vända tillbaka det så det sjuka känns sådär främmande.sv: när det var som mest oroligt tyckte han oxå att hon skulle flytta hit, just nu vet jag inte riktigt hur läget är där nere..nja, jag vill helst undvika mediciner.. nån gång måste man ju ändå sluta med dem och må bra ändå, så det känns som att då kan jag lika gärna ta mig dit utan tabletter.kramis!!

2011-07-27 @ 00:12:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Linnea

man vet inte hur något kommer bli innan man

testar, eller hur? jag vet att det är sjukt läskigt och så himla kämpigt, men ge livet en chans. det är så underbart och när du väl står där och har vunnit kampen mot anorexin så kommer lyckan och glädjen inte gå att beskriva i ord.

jag vet att det går, det måste det göra! och jag tror på dig.

som du säger själv, ett steg i taget!jag ska snart sova, men imorgon ska jag fota en vän och handla lite nytt till min kamera :) ska du göra något mysigt?

Kram!

2011-07-27 @ 00:21:21
URL: http://www.ljudetavskratt.devote.se
Postat av: Lillan

Tack hjärtat!

Jag är så ledsen idag. Nu när jag startade datorn på morgonen så är allt på datorn raderat. Alla foton, all musik och övriga filer.. Det är ju fotona man sörjer mest. Håll tummarna för att det går att fixa annars vet jag inte vad jag gör:(Du måste leva Elin. Jag behöver ju dej<3

2011-07-27 @ 06:55:47
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0