Hur står det till här då

Ja ni, nu har jag en nyhet att berätta!! Eller ja två.
1. Jag har ätit ute på restaurang.
2. Jag behöll det.
Och nyhet 2.5 är att jag är rätt nöjd med det.

Det blev kyckling på Jensens. Gillar det där. Eller gjorde när vi var där. Pappa åt biff och mamma en stor kyckling. Jag drack desstuom Zingo. Jag älskar Fanta så det dög gott åt mig. Jag dricker inte ute, bara vatten. Hemma blir det mest kolsyrevatten, som jag glömt vad det heter egentligen. Smaksatt vatten med kolsyra. Vad i helvete heter det? Ja, ni fattar hoppas jag.

Nu vet jag inte vad som händer. Chokladen får vänta till en annan dag, vill inte strula bort det här nu. Så jag är rätt nöjd med mig själv faktiskt. Och det är bara onsdag. Då hinner jag nog med lite fler äventyr, som förhoppningsvis går bra. Lördag tar vi oss mot Romfartuna för att fira två 27-åringar. Köpt deras present idag. Jag fick betala^^ Maten fick jag också betala, tänka sig :P Söndag ska vi till Örebro för att fira en student. Det tror jag kan gå bra.

Det får vara nog för nu, det dyker upp ett inlägg till ikväll. Den ni - tre inlägg på samma dag! Då tänker jag i alla fall skryta med hur bra jag kommer klara kvällen. Vem vet - lite chokald kanske står med på någon rad?


Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; jag finner liksom inga ord för det som har hänt :SSka inte säga att jag vet hur det egentligen var, med så lite information kan jag inte döma, vilket jag inte heller gör. Men du verkar ha hamnat i den del av landstinget som fortfarande tänker på människan och inte systemet. tyckte du själv att du kanske var redo för att bli utskriven?Jag är lite efterbliven och väldigt seg men jag förstår inte vad du menar riktigt här,haha ?Hoppas du haft en okej dag,hejjar på dig!

kram

2011-07-27 @ 20:12:29
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Julia

Det är toppen elin !

Du kan när du ge dig fan på det !Hehe aa typ..

Joo vi blir typ 7-8 st beror lite på !Jag försöker. Vi ska ringa varan senare och det funkar alltid bra så.Okej toppen, en bra dag ?

kram

2011-07-27 @ 20:45:11
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: camilla

vilken bra dag de låter som:D har aldrgit ätit på det stllet men de finns i gbg har jag sett :)

angående vattnet jag brukar bara säga bubbelvatten haha:P men menar du typ loka eller ramlösa o liknande?:)ÅÅ tack gumman de betyder mycket <3HAHA varför lindag?:P då låter de ju som att de e linas dag?:PVad klokt sagt av dig :D

ja men eller hur? visst har man lärt sig mkt om sig själv o fått mkt erfarenheter av vissa saker trots att äs i sig bara är negativt.ÅÅ förstår hur du menar med vad du saknar:/ jag saknar nog mest träningen och känslan av att faktiskt våga äta tills man nästan spricker:P nä men att kunna vara helt spontan med maten och inte fundera på om man fått i sig tillräckligt eller inte, att bara kunna äta utan minsta tanke liksom om du förstår?vad gör du ikväll?:D knaprar choklad?:DKramar

2011-07-27 @ 21:07:51
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linnea

Åh, du är fantastisk!! Hur bra som helst ju :)Jag har haft min psykolog sen mina vänner tog mig till bup, alltså sen november ungefär, och jag litar verkligen på henne. Hon är bra.Hmm jo jag skriver en del. Fast mest typ på bloggen eller i min anteckningsbok. Det är så skönt att få lite ordning på alla tankar som snurrar! Men jag har aldrig skrivit som nu, det är häfigt och pirrar lite lätt i magen när jag tänker på det :) Den största anledningen till att jag skriver är dels för min egen skull, få grepp om allt jag var varit med om. Sen så vill jag ge andra människor hopp, visa att det går att bli hel igen. Jag har ju haft det tufft hemma, sen började jag skada mig och slutade äta och nu för två veckor sen tog en av mina bästa vänner sitt liv. Även om det är tufft så går det ändå, bara man aldrig ger upp. det vill jag visa för andra.Vi har bättre kontakt nu. Har famlijesamtal och sånt på bup ibland, han har iof inte varit med så många gånger (han jobbar i malmö och är bara hemma här i göteborg på helgerna) men han har i alla fall börjat fatta vad han egentligen gjort mot mig och mamma, så det är bättre nu. han dricker inte hemma längre i alla fall och det är skönt!Visst är det häftigt hur tankarna bara skenar iväg sådär ibland! Det är så svårt att hålla fast vid en sak, näst intill omöjligt tror jag allt.Åh, jag var också en riktig läsoman förut! det var så härligt att bara få försvinna in i en annan värld för en stund. nu har jag lite svårt att koncentrera så jag läser inte så mycket längre.. vad tycker du om för böcker?

När det gäller fotandet så bidrar jag mycket med bilder till kyrkan jag är med i, jag får små uppdrag ibland att fota någon/något eller göra någon artikel eller så till en tidning vi har. det är roligt :)Just nu mår jag rätt okej ändå. Har haft en ganska bra dag! Fast jag börjar bli stressad för jag har inte ens hunnit börja packa än :P

Hur mår du min vän?

KRAM

2011-07-27 @ 21:16:52
URL: http://www.ljudetavskratt.devote.se
Postat av: Julia

Jaaa det går ju upp och ner .Jaa.Vet inte vi ska gå på bio iaf och bada. Första doppet för mig i sommar!kram

2011-07-27 @ 23:33:52
URL: http://somethingyoung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0