Hemkomst

Hemma ny, betydligt bättre än när jag gav mig av härifrån i tisdags. Hostan är kvar, men vad gör det när man ska träffa underbara människor? Eller ja, en fin människa. Om en timme ska jag vara där. Det känns rätt bra idag, är helt slut i kroppen, men huvudet är rätt okej faktiskt. Har som sagt varit i stugan och haft det bra. Nästan inget regn alls, inga mygg, inga knott, ingen negativ farmor, ingen sur pappa och en lat Elin.

Det får räcka, vi hörs imorgon.

Kommentarer
Postat av: HannaFindus

Skönt att höra att du har en bra dag och att du har fina människor omkring dig.Jag ska bo i Ludvika och gå Brunnsviks Folkhögskola. De har startat en helt ny skrivarlinje, så jag blir borta i ett år, ungefär.

2011-07-21 @ 16:56:51
URL: http://www.nattstad.se/HannaFindus
Postat av: Anji

Hoppas du mår bättre snart och att du får en bra helg. Kramar

2011-07-22 @ 11:05:14
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: HannaFindus

Intressanta frågeställningar du svarade med på min blogg. Jag skulle se det som att genier inte nödvändigtvis måste göra något storverk. Men jag vet inte om man kan sticka under stolen med att väldigt många genier led av psykisk ohälsa (speciellt författare).

Kanske är vi alla med psykisk ohälsa genier på våra olika områden utan att nödvändigtvis bli världskända. Jag upplever ofta personer med psykiskt ohälsa som väldigt uppmärksamma och snabba på att fatta mönster. Vad tror du?

2011-07-22 @ 11:49:57
URL: http://www.nattstad.se/HannaFindus
Postat av: Lillan

Hej hjärtat.

Hur mår du♥♥Tänker på dej, massor.kram

2011-07-22 @ 11:56:06
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0