Förlåt för ett mindre roligt inlägg

Igår kväll var ingen bra kväll alls. Tungt att andas, tungt att skratta, tungt att leva.

Men det var igår. Idag är det lördag, jag ska in till stan med mamma nu och handla inför imorgon. Örebro som gäller då. På dagens schema står Romfartuna och Sofie och Christoffer.

Men ja, återkommer.


Kommentarer
Postat av: Julia

Tänker på dig Elin.

Tänk inte på gårdagen som sagt den var ju igår och denna dagen kan bli bättre !kram

2011-07-30 @ 12:24:38
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: camilla

Glöm gårdagen och fokusera på idag istället :) hopaps den vart bättre? vad var de som hände igår?Jag vet inte vad jag tycker om filmen hehe den e typ bra fast ändå gillar jag den inte på något sätt, har inte sett färdigt på den än så talar om vad jag tcyker när vi sett klart den :D har du sett den många ggr?jag vet inte hur jag gjorde för o räkna mindre men innan räknade jag ju varenda kalori, en kalori för mkt kunde få mig att börja tänka massa kompenastionstankar, helt sjukt?:O e de så illa för dig? får du panik om du äter mer än vad du räknar med?

jag slutade räkna totalinnehållet o sen slutade jag räkna för lunch/middag och rukost o kvällsmålet o nu e de egentligen bara mellisarna jag har koll på o de e för att jag varierar de så mtk att jag vill ha någorulunda koll att de ligger på ungefär samma :) eller inte mindre åtminstone :)ÅÅ du fixar tårtan ,du måste tala om hur de var sen :)?nää hittade ingen tröja, letade faktiskt inte utan vi va på liseberg istället :Dha de bra

kramar

2011-07-30 @ 18:37:09
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

Hoppas du haft en bättre dag idag!!! Kram

2011-07-30 @ 21:33:27
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: Diana

hoppas du mått bättre idag sötnos och att dagen gått bra? <3sv: där har du det! såna där struntsaker kan göra en galen! det är så löjligt :okänns rätt okej nu, mådde värst imorse. men under möhippan när vi gick runt på stan blev jag på bättre humör. nu väntar morgondagen bara...ärligt talat tycker jag faktiskt att skollunchen har varit lättast ibland (dock inte när de andra vill äta pizza eller så...) men annars så är det så mycket som distraherar att ångesten inte blir lika stark. men sen är det otroligt lätt att ta för lite eller slänga maten, komma med lätta undanflykter och sånt...kan tänka mig att det är svårt att förklara för henne... för mig är det pappa som inte förstår alls. han brukade jämföra med sig själv när jag inte ville äta, typ "jag skulle kunna äta upp hela burken med skropor" eller "jag kan äta flera tallrikar fil" och menade att jag oxå kunde det. då har man inte förstått nånting av sjukdomen.idag var vi i kyrkan, därefter knytis med släkten och sedan möhippa. så fullt upp heeela dagen! :ohur har din dag gått?

kram!

2011-07-30 @ 23:03:46
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Lotten

Idag en ny dag, men tack för det du skrev igår. Kramar

2011-07-30 @ 23:17:53
Postat av: Lillan

Jag kan inte sova när vi har besök. Jag är på helspänn hela tiden och eftersom pappa inte vet om mitt problem så måste man ju äta och låtsas att allt är okej. Livet kommer rasa samman när han åkt hem då alla tankar ska släppas ut.Tänker på dig också älsk.

2011-07-30 @ 23:35:06
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0