Wrooom

Idag har det varit rena berg-och-dal-banan. Floppar och flippar och punkter och andetag och icke andetag. Kortfattat.

Längre version:
Vaknade av ångest. Sådär att hjärtat slår fel, inte bara slår fel av att det är sönderknarkat och söndersvältet utan av att det är något rent fel. Panikångest kallas det. Jag hatar av att vakna av det. Det händer inte ofta men när det kryper i benen och sticker i armarna spelar det ingen roll vad jag gör. Så jag började dagen vid tio med att ligga på golvet med huvudet slaget mot sängkarmen.
Det gick lite bättre när jag insåg att jag inte hade det värst, utan att det fanns andra som behövde mig. Sen platt fall av rädsla då jag förstod att de där antalet steg som min stegräknade inte var tillräckligt alls. Eller kaloriförbränningen. Så idag skiter jag helt i min lilla apparat. Visa mig själv att rädslan för att äs inte blir nöjd inte gör något. Att det inte spelar någon roll.

Men vad vet jag. I min snednvridna och bubbliga värld finns ingen logik.Kommentarer
Postat av: sandra

sv: tyvärr hittade vi ingen bra tårta till kvällen :P men god mat de ska de bli:P

haha nej jag tänker så jag med, jag åker ju till afrika imorgon och jag är så jävla rädd:/

jag har iaf proppat min mage full med godis och annat skit nu:/ så mår ju som man förtjänar (Y)

kramar!

2011-01-02 @ 17:41:31
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Linda

Nä jag hoppas att jag inte har bipolär sjukdom. Ska kanske börja utredas i februari. Ska först sluta på äs vården. får inte gå i båda öppenvårdarna samtidigt. har inte tid att springa där stup i kvarten. Så väck med äs sidan först. Men är du mycket inlagd för bipolär? Jag har varit inlagd 2 gånger förra året troligtviss för bipolär.

Propavan tar jag med men det hjälper inte. Och sen tar jag paroxetin, risperdal, oxarskan eller hur det nu stavas, minserin men den har jag slutat med på egen hand. Men jag vet att läkaren kommer säga till mig att börja ta den igen för den hjälper mot depression. Och sen tar jag zopiklon så 3 sömnmediciner som inte hjälper.

2011-01-02 @ 21:10:12
URL: http://peaklinda.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV: Jag är i vecka 24 nu, så har drygt 3 och en halv månad kvar. Var inlagd hela våren och sommaren på östra i gbg och hade en jätte bra psykolog där men tyvärr bor jag 10 mil från gbg så det är svårt att pendla,.. så just nu har jag inget direkt stöd.Hoppas du kämpar på! Varför har du aldrig fått komma på ordentlig behandling? typ Capio eller nåt sånt?Kram

2011-01-02 @ 22:04:34
URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Minna

Just de, för det är denna tiden man ”ska” leva livet. Inte när man är 30 och vill skaffa barn och familj. Då är det lite sent. Men inte utnyttjar vi våran ungdom till något bra, tvärtom. Vi måste ta oss ur det, det är ett måste. Jag kan fortfarande må dåligt över mammas reaktion när jag vaknade. Hur hon grät och grät och grät, jag stod knappt ut. Och sen hade jag varit taskig mot henne (ovetandes) i mitt ”undermedvetna”. Det ända hon sa va att jag är så lycklig över att du lever, du är mitt allt, det ända jag har. De mår jag riktigt dåligt över. Hur jag kan göra så mot henne. Kan ändå inte släppa alla självmordstankar. Men mamma och jag står förövrigt varandra ganska nära, börjat glida ifrån varandra lite nu på senare tid. Men hon vet inte om mycket om mitt förflutna/uppväxt hos pappa.

Men medans du va på 91 gick du i terapi innan och efter då? Men tråkigt att det inte va någon bra avdelning, men får se det positivt att du träffade bra människor då :)

Hur är det annars med dig? Hade du ett bra nyår?

KRAM KRAM

2011-01-02 @ 23:15:11
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: camilla

vet du varför du började skada dig själv?varför du började fiffla med maten osv?Planer vet jag inte, vill bli fri kunna äta vad jag vill och må bra :D du?

Ja ser också helt annourlunda på friidrotten. Jag älskade att träna förr men nu finns det liksom inte ens på kartan att träna. Är inte sugen ens.. de jag längtar efter nu är att få börja gå ut :D

ja vet inte om jag har fler regler men jag har en del saker typ som att jag alltid äter med samma bestick, ur samma tallrikar osv.. :P har du?Kramar

2011-01-03 @ 08:06:57
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Jag hade ett bra nyår faktiskt, trots ångest :)

Jag håller med dig, det skall BLI bäst. Haha socialt och glädjefyllt here we come :)

Önskar dig en bra dag.

Kramar

2011-01-03 @ 10:20:29
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Caroline

Sv: Det har väl egentligen blivit värre det sista iomed att vågen tickar uppåt..Behandling på behandlings hem handlar inte om att vara tillräkligt sjuk, du har en diagnos och du behöver hjälpen. Be dom skicka en remiss!Jag har varit på Capio i både Sthlm och Varberg och även på Östra sjukhuset i gbg. Så jag har provat det mesta. Jag går inte på någon dagvård nu, har en öppenvårdskontakt som jag träffar ca 1gång i månaden och det ligger ca 3 mil härifrån.Jag blir så frustrerad när jag läser din blogg och att du inte får den hjälp du behöver, det är så farligt att köra fast och bara stå och stampa.Kram

2011-01-04 @ 13:21:07
URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0