Vissel vissel på dig visslaren, jag vet att du är glad

Idag är jag rätt pigg. Ångesten vakar över mig, men vem kan rädda mig om inte Madde? Fantastiska människa. Utan henne skulle jag inte gå kvar här nu. Men idag är jag glad att jag fortsatte, för trots att jag inte känner mig så bra eller duktig så ligger ett Word-dokument öppet med tre sidor av arbete, som ska sluta med 15 sidor av långt, hårt, krävande och glädjerikt arbete. Jag är glad att jag har något att göra nu. något jag kan ty mig till. Fly till. Och nog kommer jag fly dit allt, massor av gånger. Förjag vill att vi blir den första konstillation som får MVG på den här uppsatsen. Den ni!

Och på torsdag drar det igång! Då nu, kommer det två utmaningar. Det finns två för at man ska ha möjlighet att välja mellan: en lättare och en lite svårare. Men allt det får ni veta på torsdag!


Kommentarer
Postat av: Caroline

SV: Att ta sig ur en ätstörning handlar om att våga, våga släppa kontrollen och lyssa på dem som vet bättre. Matschemat är en superviktig del i att bli frisk och lära sig att äta normalt. Visst det är superläskigt i början, men efter ett tag betyder matscehmat trygghet, en trygghet som gör att det inte blir för lite och inte för mycket.Det går sådär för mig, min pojkvän är på mig som en hök och tjatar hela tiden. Men skall ju till Östra imorgon och hoppas på att jag skall få en rejäl spark i baken.Kram på dej

2011-01-10 @ 15:47:26
URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Petris

du har inte lite höga krav på dig själv hörre Elin..

försök slappna av lite, känna efter vad du orkar prestera och gör det i din takt.sv; gullig du är, återigen hihi!:)

åh ägg som är så gott!?:O är det för att du inte tycker om smaken eller för att det är jobbigt?;pjag älskar ägg! MUMMSE. fast, hade svårt med det innan, väääldigt svårt för det men där satte dagvården sin roll väldigt snabbt - ät vad som bjuds. nej men, du hajar ;)Största kramen!

2011-01-10 @ 17:26:28
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Petris

vaaa, konstistensen gör ju att det blir gott ;O haha knas.okej.. då förstår jag att det är svårt att släppa de höga kraven. tråkigt att det är så dock.jadu, en jäkla massa! jag vägrade äta ex. mjölkprodukter innan, godis eller andra sötsaker fanns inte på kartan, men är accepterat nu.det är än mycket att beta av från den förbjudna listan men det kommer, det kommer. själv då?

2011-01-10 @ 18:07:43
URL: http://barapetriis.blogg.se/
Postat av: Caroline

SV: Ja han är på många sätt den som håller mig uppe och vid liv, utan honom hade jag nog inte varit där jag är idag.Jag hoppas på att mötet skall gå bra, helst vill jag ju börja gå på deras Öppenvård och få tillbaka min psykolog jag hade under inläggningen. Eftersom jag inte tycker att den behandlare jag går hos nu är särskilt bra.Är det något jag har lärt mig under den här resan är det att man måste möta sina rädslor för att bli av med dom. Funderar själv på att börja med mitt matschema igen, bara för då har jag något jag måste följa och kommer inte undan med att " jag vet inte" vad, när jag ska äta osv. Jag hoppas på att du vågar testa. Kram

2011-01-10 @ 21:16:40
URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Härligt, hejar på dig som alltid.

Varma kramar

2011-01-10 @ 22:06:47
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: M

sv: Jag vet inte.. Alltså jag fick nyss reda på att om man vill jobba som aupair så måste man varit friskförklarad i 5-7år för att få åka. Därför känner jag nu att jag inte vill få mer hjälp, kuratorn tänkte ju nämligen skicka mig till ätstörningsenheten..

De låter ju inte så jätte bra, jag finns här! Fortsätt kämpa!

Kram

2011-01-11 @ 09:34:07
URL: http://meandmybody.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0