Våra alldeles egna mästerskap

För fjärde gången har jag sett OS-krönikan och jag blir fortfarande fascinerad av hur hårt vissa människor tränar för att nå sina mål. De tränar 8-10 timmar och dagen, äter resten av tiden för att kroppen ska återhämta sig och sover rätt antal timmar för att kroppen ska vara i toppform. Och vet ni, det är så vi lever våra dagar. Våra dagar går ut på att tänka mat, räkna mat, planera mat, äta mat, spy upp mat, förbränna mat, sover mat. Vi ägnar våra liv, offrar våra liv till den här sjukdomen (sjukdomar i vissa fall). Sjukdomen som tar livet av oss. Så vadå? Dom kämpar för att vinna VM och OS. Ska vi uppfinna VM i anorexi och en annan gren för korttidsbulimiker? Nej för helvete.
Oavsett att jag gått nu upp vill jag hellre vinna klubbmästerskapen i friskhets-OS.


Kommentarer
Postat av: Anji

Jag vill också vinna friskhets OS, skall vi köra på det?

Jag behöver verkligen rätt stöd nu men får se vad som händer. Ja precis, min kropp har ju vant sig vid tabletterna så man behöver ju mer hela tiden men ibland orande om kroppen skall slå ut en och dö, tabletter och ingen mat är ju ingen bra kombination. Hopaps du trappar ner och får rätt mediciner.

Imorgon skall jag sluta röka så försöker vara uppe länge och sen ta dubbeldos så jag soooover länge :)Vad skall du göra?

Kramar.

2011-01-04 @ 00:43:11
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: camilla

Den tävlingen vill jag också vinna du :D sen blir nästa setg OS guld i höjdhopp haha :)Dumt att sverige förlorade hockeyn tycker jag :/ men dom har vart grymma ändå, såg du när de mötte kanada på nyår? spännande så in i .. :)Delmål vet jag inte, eller jo att komma upp till BMI så jag får börja gå ut, bara att gå till stan tex :) sen vill jag upp till BMI så jag får börja träna så smått, börja skolan osv :D

Du då?

Stora kramar

2011-01-04 @ 07:49:44
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0