Välkomna till Olympiska spelen i friskhet

Här finns det Olympiska spel där du/vi kämpar för att bli frisk från den/de sjukdomar vi nu förstörs av - ätstörningar eller depression eller vad det nu än är. Vi riktar dock in oss på ätstörningar. Under spelen kommer vi sätta upp olika delmål som kommer fungera som utmaningar. En del utmaningar sträcker sig över en vecka, andra, lite större, kanske över några veckor.
Du väljer själv om du vill vara med, när du är med och vilka utmaningar du är med på.
Och självklart hör vi gärna om hur det går för dig och om du har några åsikter/förslag för vidare "tävlingar" i de mästerksapet.
Än har vi inte bestämt ett slutdatum, men vi har tänkt att det ska sträcka sig minst över sommaren och en del in på hösten.

Startdatum kommer inom kort
Alla är välkomna att delta.

//Elin & Julia

Julia och Elin


Kommentarer
Postat av: Minna

Blir så glad över detta. För det finns så mycket bloggar som bara gör en sämre. Men detta är precis tvärt om :) Tror inte jag svarade på din förra kommentar så här kommer det:Jag sa nog aldrig rakt ut att jag inte ville vara där hos pappa. Men de nätterna när det va jobbigt kunde jag ringa hem till mamma och be henne komma och hämta mig. Men det slutade alltid med att ingen kom. Både mamma och jag va nog rädd för pappas reaktion :( Man vet aldrig vad han kan göra med alkohol, droger och tabletter i kroppen.

Jag har börjat att kunna prata lite om allt med min läkare, men det är jobbigt och vissa saker vågar jag inte ens tänka på och kan inte säga till henne. Men hon säger att det kommer att ta tid, men jag är otålig. Vill att allt ska bli bra NU.

Klart att du inte haft dina chanser, eller chanser kanske du har haft men ibland är vi inte i tillstånd till att ta dom. Och det är ju faktiskt deras jobb att skapa oss fler chanser, chanser att få må bra av. Eller hur…?

Min dag har varit rätt okej faktiskt förutom ångesten vid måltiden (men så är det ju alltid). Hur har din dag varit? :)

KRAM

2011-01-06 @ 16:08:00
URL: http://stolenmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0