Tillhörighet

Som sagt var jag och mor på stan och det tog mamma drygt en timme att få mig att gå till en restaurang där vi lyckades hitta ett hörn där jag kunde se alla som kunde se mig. Se deras blickar när de tittade på fettot som egentligen inte borde äta för att hon är så ful. En mörkhårig äldre kvinna, med riktig häxnäsa och onda ögon som diskret såg igenom alla mina tröjor och såg det där jag så desperat försöker dölja. Men jag åt upp alla kyckling, inte potatisbrickorna dock. Det tog mamma tio sekunder att se att jag spillde sås på tröjan med flit så att jag sa: "titta så jag ser ut, kladdigt överallt, jag måste gå på toa." Det syntes hopplöshet i mammas ögon, i en sekund, för att i nästa tveka på om jag såg det för där fanns nu benhård vilja, som jag vet finns därunder hennes leende. Så jag gick inte på toa. Utan jag gick och köpte två hoodtröjor. För 225 kronor. En svart och en grön. Och fy nej, jag förtjänade det inte, men om jag ändå slagit på stort och trotsat ätstörningen genom att äta ute, där jag har noll kontroll, kan jag lika gärna fortsätta förstöra för honom. Och vet ni, ångesten som dödar mig nu, det var ändå värt det. För jag njöt under de där två timmarna på stan och en timme på restaurangen.
Så idag tänker jag vara nöjd med mig själv, vad äs än säger. Och jag tycker ni ska göra samma sak. För det är vi värda.

Kommentarer
Postat av: Flickan utan vingar

Superduktigt :D:D Fortsätt så! <3

2011-01-11 @ 18:56:28
URL: http://flickanutanvingar.blogspot.com/
Postat av: Anji

Jag hatar också din äs. För du är så fint och så du kämpar. Bra att du åt, dom kollade inte på dig för du var en tjock utan för att dom tyckte, wow hon äter sig mätt :)Kram

2011-01-12 @ 14:30:44
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Zita

Tycker du kan vara väldigt stolt över di själv som åt på resturang. Var glad för att du har en mamma som verkar vara väldigt vaken och alert.

Kämpa på!Styrkekramar Ziat

2011-01-13 @ 22:09:28
URL: http://www.zettez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0