That is it

Host. Host. Högt host.
Det är lite darrigt här ikväll. Ostabilt. Labilt. Ensamt. Hopplöst. Ikväll är en sån kväll jag önskar att jag kämpat mer förut så att det skulle varit mindre jobbigt nu. För 12 (ja 12 igen, jag ska skärpa mig med det snart) ja, i alla fall, för 12 godisbitar hamnade alla i toalettstolen. Så översatt är det lite rörigt på Västerås-fronten. Men idag blev det inga 10 000 steg. Den ni!

Så kort sagt kan man säga att det är lite bubbligt här. Konstigt. Ensamt.
Och väldigt Elin-likt.
Det känns väl tryggt, kära läsare?

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Höll du på med det tidigare?

Imorgon ska jag och Jens hem till min mans mamma,hennes syster är där också. Sedan på eftermiddagen åker vi hem till mina föräldrar. Dagen imorgon lär väl gå ganska fort och det är bra enligt mig, eftersom jag vill ha vardagarna här igen, för då kan Lund höra av sig. :)

Tänker på dig.

Kramar

2011-01-08 @ 23:02:16
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Egentligen tycker jag väldigt mycket är på väg åt fel håll i sverige och önskar hela skutan kunde vända lite... :) Men sjukvården är självklart något som engagerar mig. De som bestämmer nu vill ju sälja ut mer och mer och det tycker inte jag om. tror inte på det.Tycker väl allmänt att sånt som vi medborgare är beroende av och som alla, förr eller senare, antagligen kommer ha nytta av inte ska drivas med vinst. Men generellt barkar mycket helt åt skogen, enligt mig.

Jag vet inte när Lund ska höra av sig. När jag var på återbesök innan jul, kom vi väl typ överens om att allt ska ske så fort som möjligt... Men det har vi kommit överens om innan och då har det dröjt. Hmm

Vad händer hos dig? Har du några tankar inför imorgon? Förstår att du kämpar och kämpar varje dag och natt.

Kramar

2011-01-08 @ 23:25:23
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: Petris

Elin, texten känns såå.. jag vet inte? förvirrande?

jag är nyfiken, vad är en elinkväll med äs och UTAN?sv: åh pasta som är så gott, har du inte vågat dig på det? så fall tycker jag det är dax :) det är en utmaning som heter duga, men tänk så stolt du kommer vara efteråt!kram på dig!

2011-01-09 @ 01:03:03
URL: http://barapetriis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0