Stolen moments

Blir så rädd för vad vi gör med oss själva. Jag förstör mig själv. Förstör det jag byggt upp. Förstör mig själv. Och när jag ser hur det går för andra, som har det värre än mig, som är mer sjuka än mig hugger det inuti. Ingen förtjänar att må så här. Så dåligt att de behöver bli inlagda. För att vara inlagd är inte kul. Det är verkligen inte kul. Även om det är lätt att vara där, för det mesta, mår man inte ett dugg bättre när man är där. Så jag tänker på dig, Minna.

Annars då? Jag är lite smått livrädd. Om en timme och 20 minuter ska jag vara på Humlegården. (ät-enheten). Det känns sådär. Det brukar vara jobbigt att vara där. Så jag ser inte fram emot det direkt. Men mamma kommer inte låta mig vara hemma. Och det är väl bra, jag mår inte särskilt mycket bättre om jag inte varit där på ett tag.

Så ja, update kommer vid 5 igen.

Glöm inte utmaningarna.
Se nedan
Friskhets-OS

Kommentarer
Postat av: camilla

Hur går utmaningarna för dig? :)Skumtomtar är ju gott så det blev säkert gott det med hihi :)Idag händer inte så mycket, ska bort och hämta ett par filmer från sjukhuset sen, dagens höjdpunkt haha annars blir det bara att vara inne hela dagen. Var ute en del igår ju och imorn ska jag ju till cafet så det känns som att jag bör stanna inne idag så jag inte rör mig för mkt :)

Har hunnit med o göra en del nyttiga saker åtminstone :P

Vad ska du göra idag?Kramisar

2011-01-14 @ 12:37:11
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Ja det finns det. Det finns så många som bryr sig om dig med, och vill ditt bästa.

JA kom igen, bröd till tacos är ingen tacos annars. You can DO it. Hejjahejja :)

Kramar

2011-01-14 @ 14:07:30
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Minna

TACK UNDERBARA DU!Känns otroligt att du tänker på mig för du ska veta att jag tänker på dig med. På allt vi varit med om.

Jag har varit där i 6dagar nu. Tiden går extremt fort medans det känns som den aldrig har gått mer långsamt. Jag vet inte hur länge jag kommer vara kvar. I alla fall tills på Tisdag, mer än så vet jag inte. Jag hoppas på hjälp, fast ibland känns det som om jag inte är värd den. Vad gör jag där? Och nej, exakt. Det känns inte ett dugg bättre för stunden. Känner mig smått ner drogad hela tiden och det är både bra och dåligt. Ska det behövas!? Framtiden är ovis men jag hoppas på förbättring. Tar en dag i taget.

Hur går det för dig med allt? Hur mår du? Jag har ju missat första delen i friskhets-OS ju. Ska ta igen de när jag kommer hem för gått :)

STYRKEKRAMAR <3

2011-01-15 @ 18:12:52
URL: http://stolenmoments.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0