Siktar på kvartöver tre

Det är ingen bra dag. Kroppen mår bättre, inte svimmat idag. Skönt för annars var risken stor för en hjärnskakning. Men jag ska börja ta hand om min kropp med. Ingen mat har nått magen idag, och jag hatar mig själv för det. Varför är det så svårt att i alla fall klara det som andra klarar? Jag måste verkligen vara totalt värdelös om jag inte ens får i mig lite yoghurt. I alla fall yoghurt och skita i müslin då?
Men som utmaningarna i friskhets-os (som ni inte får glömma :P ) säger så ska jag få ner ett mellanmål denna veckan. Inte många dagar kvar nu. Nya utmaningar på torsdag.
Men som jag sa, jag tänker sikta in mig på mellanmålet, minskande av tabletter får bli nästa gång. Ett mellanmål, hur jobbigt kan det vara? Jag går inte upp 5-6 kilo av det. Jag går inte ens upp 1 av det. Och ändå spökar monstret i huvudet. Skriker.
Men jag satsar på ett mellanmål strax efter tre. Hur låter det, Elin? Japp, eller hur, det låter TOPPEN!


Kommentarer
Postat av: camilla

Snygg design :D

ett mellanmål fixar du allt det vet jag att du gör. Tänk på vad glad kroppen kommer bli och du kommer inte öka ett gram i vikt var så säker, det krävs massor mer för det.

Kyckling ikväll med potatis då till va? :) du vet ju själv att det är alldeles för lite egentligen men bra mkt bättre än något. Vad är det som gör tror du att det är svårt att äta? (dum fråga kanske:P)jaa asså mataffären ligger typ 3-5 min promenad härifrån så det blir en kortis bara. Skönt även om de bara tar max 10 minuter. usch jag börjar bli så otroligt rastlös och känner mig så lat som bara sitter inne jämt. vad brukar du göra om dagarna?Annars har det gått bra för mig, maten går ner som den ska och alldeles för mkt pepsi..springer på toa hela tiden..:P snart ska jag bada och sen är det mellis time :DKom igen och kämpa för ett mellis nu :D hur mkt yoghurt tar du då?Kramar

2011-01-18 @ 14:37:09
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: camilla

WOHOOO! sjukt bra jobbat tjejen! hur känns det? hur mkt yoghurt blev det?Försök nu att inte grubbla mer över yoghurten, försök se fram emot middagen istället.. kyckling som är så toppengott liksom :D

Ikväll ska jag äta torsk med potatis och spenat :D jag brukar äta mellanmål vid 15.30-16.00 så har inte ätit det än men snart så hihi.Yep fick köpt mina frukter på willys haha, ska bli gott med en sweetie till mellanmål sen :D

Kramar

2011-01-18 @ 15:02:37
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

Jag går till en annan psykolog fram till läkartiden.

Men idag slutade jag oss min psykolog för äs. hon blev lite ställd när jag sa det.

2011-01-18 @ 17:43:47
URL: http://peaklinda.blogg.se/
Postat av: -

Sv:

jo, den är väldigt dyr, som många andra kurser. Men gratis om man går det gymnasieprogrammet. men jag känner att det inte vore så kul att hoppas att nu med en termin kvar och börja där till hösten, kul att ta studenten som 22åring - nej. Det får väl bli som det blir.

2011-01-18 @ 18:35:12
URL: http://notstrongenough.blogg.se/
Postat av: -

Sv: ja, kanske det.Ja, dom är ju det. nej, jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska göra. Oh, okej. Ja, jag hinner med. Har nästan ingenting alls den här terminen!

kram!

2011-01-18 @ 19:22:14
URL: http://notstrongenough.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0