Lite osäkert

Annelie (lärare, mentor, räddare på skolan) ringde nyss, ovetandes om att det var hon då det var dolt nummer vågade jag inte svara när jag var ensam hemma, livrädd för att ta seriösa samtal när jag inte har någon hemma som jag kan viska med om det blir jobbigt. Jag ringde i alla fall upp henne och hon har hittat en praktikplats åt mig.
Som jag ringde upp just och vi ska träffas om en timme. Mina händer skakar redan. På med dressen i alla fall, leta på kavajen jag inte använt på säkert ett år.

Kommentarer
Postat av: camilla

ÅÅå vad roligt för dig :D var är de praktiken är någonstans?haha:P aa jag gillar chips fast bara grillchips och lättsaltade :D eller de andra smakerna kan vara gott ibland :P men äter typ aldrig chips, föredrar choklad istället xDDe ska bli jätteskoj o komma ut lite, dock blir man alltid så träningssugen för jag får ju inte träna ngt själv. Men de ger en extra sporre o se alla andra träna :D har vart där o hälsat på några gånger förut o de e lika kul varje gång :D bara det att få träffa kompisar liksom :DNää e trött. Jobbigt när man sover dåligt :/ :/Kramar :D

2011-01-27 @ 12:33:31
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Nej det känns inte så bra, vill mest göra mig massor av illa just nu.Jag svarar inte heller på dolt nummer :/ tycker det är läskigt, men bra att prata med mamma, dom har nästan alltid dom bästa svaren.

Idag är det okej nästan eller inte.Kramar

2011-01-27 @ 12:38:51
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: sandra

Hihi Elin du gör mig så glad! jag har ätit mycket idag med :O hur fan går detta till :O bra jobbat med chips igår! blev riktigt avis!:)

kramar

2011-01-27 @ 18:58:39
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Anonym

hoppas de blev en bra upplevelse!!

vilket ämnesområde är det du ska ha praktik inom?

2011-01-27 @ 19:54:12
URL: http://pixans.blogg.se/privat/
Postat av: Zita

Lycka till med praktiken! Du fixar det!

Styrkekramar

Zita

2011-01-27 @ 22:01:03
URL: http://www.zettez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0