Här inne då?

Det är lite svårt att känna efter vad jag känner, för mitt i alla känslor känner jag ingenting. (oj vad fint det lät :P eller, förvirrat annars :P )
Jag vet ju att jag varit här förut. Jag vet att jag varit mer än tio kg mindre än det här (mycket mindre än 10 till och med..Men det vill jag helst inte minnas).
Men det är ändå trubbel att hitta mig själv mitt i allt det här. Tankar snurrar, känslor flyger, ord svävar och jag ? Ja vad gör jag? Ingenting egentligen, sitter här och tycker att det händer för mycket.

Det här inlägget hade noll röd tråd och jag fattar inte själv vad jag skrivit, men som många gånger förr - jag orkar inte engagera mig.

Kommentarer
Postat av: camilla

Ååå tack du gör mig så glad :D det känns så skönt att jag ökat i vikt 2 veckor i rad nu för då känns det verkligen som att det går åt rätt håll :)Vad jobbigt :/ hur fungerar maten och så för dig nu?

För mig känns allt sådär kanonbra idag. Allt har verkligen varit toppen :D dock är det lite jobbigt just nu efter middagen men det är bara att stå ut. Nu ska jag kolla på stjärnkockarna :D

Vad händer hos dig ikväll?

kramar

2011-01-12 @ 19:53:40
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: M

Antagligen inte.. men jag kan inte riskera att hamna på nån äsklinik och inte få jobba som aupair när jag vill(alltså om 3år). Så jag skjuter upp de..

Kramar

2011-01-12 @ 20:59:33
URL: http://meandmybody.blogg.se/
Postat av: sandra

jäkligt tufft är de, känns som att jag just nu går åt helt fel håll :/ jaa jag borde fan prata mera med psykologen:/ jag tror inte heller mycket på piller och att de ska lösa allt men jag skulle vilja testa ändå, vill bara få må okej varjefall.

På fredag ska jag träffa min behandlare, då är de även vägning:( åh jag är så jäkla rädd..

kramar

2011-01-12 @ 21:05:20
URL: http://tunnare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0