Get away with it

Det är rätt svårt att leva. Kanske är det det som är poängen med allt det här. Att jag ska inse att jag måste kämpa för att överleva. För idag, inatt, igår, var det en kamp att vilja överleva. Är så utled på det här. Att vara sjuk. Sjuk och tjock. Om jag nu ska vara tjock, vilket jag är, varför kan jag inte få vara frisk också? Vad är det för fel på mig? Vad är det jag gör så fel, som gör att det är så här?

Ni känner väl igen det. Ni känner väl igen mitt tjat om det också.

Och sen ska jag berätta en nyhet. En hemsk nyhet. En jobbig. En ond. En jag aldrig trodde jag skulle behöva säga. Men nu ska jag säga det, för nu är det sant, vilket jag inte trodde skulle hända. Jag hatar en hund. Jag KAN hata en hund. Hur gick det till? Hundar är det djur jag älskar mest av allt, jag har alltid sagt att det är det enda djur jag inte kommer kunna hata. Men det finns en hund jag hatar. Fullkomligt hatar. Han högg efter mig idag. Jag har bara fått en hund på mig som biter (alltså hugger i ond mening, på skoj, mest av min hund, har jag blivit tuggad på). Han åkte på en jävla smäll. Vad fan har man för uppfostran om man hugger efter en människa? Fy fan.

bebis

Så här ser en riktig, väluppfostrad hund ut.

bebis

Men ack så barnslig.
Hon är i alla fall min bebis, vilket är hennes tilltalsnamn, i alla fall av mig. Jag ropar bara hennes riktiga namn "Tischa" när jag är arg.


Kommentarer
Postat av: Em

Var det en hund du känner?

2011-01-07 @ 22:08:31
URL: http://Minanorexiresa.wordpress.com
Postat av: M

nä jag har inte genomgått någon undersökning.. jag har bara gått och pratat med en kurator och de är de enda jag gjort..

jag mår rent ut sagt skit, asdåligt, aldrig mått värre, hur mår du själv?<3

kram

2011-01-08 @ 10:08:46
URL: http://meandmybody.blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0