Friskhets-OS

Fått lite kommentarer och mejl (och tack fina Anna för mejlet) angånde mitt lilla pep-talk inlägg häromdagen. Och vet ni, ni har rätt: den där meningen som egentligen inte betydde mer än att jag ska göra precis tvärtom mot vad jag gör, den kanske faktiskt kan bli någonting. Så jag sitter faktiskt här och funderar (liksom några av er andra). Kanske ska jag starta ett eget OS - ett "friskhets-OS". Där jag sätter upp mål som jag ska klara av under veckan. Och ja, jag kan ju lika gärna slänga ut dom här så får dom som vill hänga på. Peppa varandra lite, bara för att få stöd i det här. För vi förtjänar inte det här.
Jag vill vara frisk nu. Jag vill vara vanlig. Plugga på högskolan, äta kebab när jag vill. Varför skriver jag allt det här när jag har sagt det femhundra gånger? Men jag vill i alla fall kunna gå ut genom grindarna utan minst 10 rosa piller. Men som sagt, glassen jag just åt är ett bevis på att jag fortfarande inte gett upp.

Så om ni har några bra utmaningar jag kan skriva till på min lista så skriv en liten kommentar. (eller mejl)

Kommentarer
Postat av: Minna

Iden låter toppen, jag är lätt på. Vi får kämpa tillsammans och peppa varandra :)Jag sa nog aldrig rakt ut att jag inte ville vara där hos pappa. Men de nätterna när det va jobbigt kunde jag ringa hem till mamma och be henne komma och hämta mig. Men det slutade alltid med att ingen kom. Både mamma och jag va nog rädd för pappas reaktion :( Man vet aldrig vad han kan göra med alkohol, droger och tabletter i kroppen.

Jag har börjat att kunna prata lite om allt med min läkare, men det är jobbigt och vissa saker vågar jag inte ens tänka på och kan inte säga till henne. Men hon säger att det kommer att ta tid, men jag är otålig. Vill att allt ska bli bra NU.

Klart att du inte haft dina chanser, eller chanser kanske du har haft men ibland är vi inte i tillstånd till att ta dom. Och det är ju faktiskt deras jobb att skapa oss fler chanser, chanser att få må bra av. Eller hur…?

Min dag har varit rätt okej faktiskt förutom ångesten vid måltiden (men så är det ju alltid). Hur har din dag varit? :)

KRAM

2011-01-04 @ 22:44:39
URL: http://stolenmoments.blogg.se/
Postat av: Anji

Mat och glass låter riktigt gött. Och hoppas det får stanna i magen.

Bra att du inte blivit beroende av cigg. Dålig vana ;)

Jag har varit beroende av mycket men just nu är det bara cigg, och tabletter. Men det skall väl gå och ta bort. Jo det har varit okej idag, bror var här och tryckte i mig mat men kunde inte behålla det. Jag är dålig.

Men nya tag igen, om och om igen tills man lyckas.Kramar

2011-01-04 @ 22:45:51
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: camilla

Friskhets OS låter kanon bra och ca 1-2 utmaningar per vecka är alldeles lagom :D Det här kommer bli spännande och kul och jag ser fram emot att läsa dina utmaningar nu fr denna veckan :DNja igår satt jag mest inne och pusslade. Träffade iof ett par kompisar på kvällen så det var trevligt även om det bara var 20 minuter, men alltid kul att prata av sig lite :DDu det tror jag verkligen inte du gör! Det kan jag aldrig tänka mig. Är säker på att du är hur vacker som helst. Det kan ju vara en utmaning? att göra en header?

Kramar

2011-01-05 @ 08:17:38
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Julia

Skicka listen sen! :)<3

2011-01-05 @ 09:15:23
URL: http://somethingyoung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0