Den övre delen

Det är verkligen inte lätt med en ätstörning. Att försöka leva med en ätstörning. Man saknar det riktiga livet, men på något kostigt sätt överlever de flesta av oss trots att vi springer runt med dödligt låga BMI. Jag överlevde trots de där mer än 10 kg mindre jag var. Jag kunde dött på fläcken. Kunde dött ute på grusvägen där, mitt i öde skog där ingen visste att jag var förrän 4 timmar senare när de andra tog sig upp ur sängen. Jag kunde dött när jag ramlade i den där trappan i skolan. Det fanns otaliga möjligheter för kroppen att lägga av fullständigt. Men den gjorde det inte, så det borde ju vara dags för mig att gå upp de där sista kilona som behövs för att min kropp inte ska göra ont varje gång jag reser på mig. Men ändå, ändå jävla ätstörning, vill jag gå ner mer än de 10 kg igen.
Och ja. Det är dags att jag tar itu med viktUPPGÅNGEN.
Därför ska jag idag äta ett mellanmål. OCH äta bröd till tacosen, som blev flyttad till idag pga mina konstiga tankar och köksbyggandet i huset därnere.


Kommentarer
Postat av: M

Nej, jag förtjänar de inte, de finns dom som är smalare som behöver de mer.

Jag vill åka till USA:)

Kram

2011-01-15 @ 11:41:12
URL: http://meandmybody.blogg.se/
Postat av: Anji

Bra att du inte dog.

Jag förstår hur du känner dig med tacosen, jag brukar byta ut dagarna för jag inte riktigt är beredd på det så får man ställa in saker. Hoppas det går bra dag vännen, tänker på dig.Idag skall jag inte göra ett skit :(Kramkram

2011-01-15 @ 12:30:02
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: sandra

heej fina du! först vill jag säga att jag blir glad över att läsa att de blir bröd till tacosen ikväll:) de blir bröd för mig med ikväll, egenbakat pitabröd. och godis. så idag då blir de mycket men de klarar vi ellerhur?:)

ser inte fram emot dagvården fakstiskt, känns som att dom inte tar mig på allvar, men jaja de kommer väll bli bra iaf. hoppas de.tack för att du förstår och finns där med de som har hänt med mig och min vän, du är så fin och jag uppskattar att jag alltid kan skriva till dig, du vet att du kan prata med mig också när du vill.

vad ska du göra idag Elin?:)

kramar

2011-01-15 @ 13:41:59
URL: http://tunnare.blogg.se/
Postat av: Zita

Unna dig att äta tacos och njut av det!

Ja, jobba dig framåt och kämpa mot de negativa tankarna. Du fixar det även om det är skitjobbigt.

Din mamma är jättevälkomen till min blogg! Det finns så många föräldrar och anhöriga som inte vet vart de ska vända sig och därför tycker jag vi måste hjälpas åt.

Styrkekramar Zita

2011-01-15 @ 15:53:18
URL: http://www.zettez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0