Budgetmotion

Den här gången är jag slut. Helt slut mentalt efter gårdagens möte på Best Western hotellet, mitt inne i stan. Det var bland det jobbigaste jag gjort på månader. De skulle höra av sig idag, men verkar inte som att dem gör det. Eller ja, det är två timmar kvar. Sitter på helspänn och är mest livrädd. Ringer dom? Vad säger dom? Vad tycker dom? Får jag platsen? Vad ska jag göra? När börjar jag? Blir dom arga när jag säger att jag inte är hemma torsdag, fredag? Tänk om jag gör fel? Tänk om jag kommer fel tid? Tänk om dom inte tycker om mig? Iiih, tusen frågor utan riktiga svar.

Jag fick i alla fall platsen, börjar klockan nio på måndag. Stressad. Megastressad. Ångest. Rädd. Ensam.

Var i alla fall på möte på ät också, vi har gjort upp matschema, ett lätt som vi ska trappa upp vartefter hand. Rädd för det med. Vårdplan ska sättas upp också. Riktig matdagbok ska föras och medicindosen ska stanna kvar på den nivå det är nu. Rädd för det med. Tänk om dosen inte räcker för att klara praktiken?
Som ni märker är det inte riktigt stabilt här, men det är i alla fall inte helkasst idag.

Nya utmaningar i friskhets-OS.
* Äta en godisbit en kväll
* Inte skära en kväll

Kort utvärdering av veckan som var: inte ersätta en måltid med något mindre. Njae. Det gick två dagar, det är ju det viktigaste att det funkade, då vet jag att jag kan.
Göra X antal mindre minuter träning. Då jag tränar ca 40 minuter nästan varje dag minskade jag med fem minuter tre dagar. Framsteg? Ja. Stora? Nej. Men ändå, framåt.

bebis

Så här är nattens tidsfördriv innan vi drar täcket över huvudet

after

Och så här ser min Nasse ut efter en veckas arbete av min hund.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Så jättebra att du fick platsen!! Bra jobbat, är glad för din skull.

tänker på dig och skickar kramar <3

2011-01-28 @ 19:51:38
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0