Äs är rädd

Idag har det varit en helt okej dag. Jag har köpt en skjorta och två hoodtröjor till mig själv, jag har ätit mat ute, jag har ätit dessert och jag har megaångest som jag knarkar bort, utan att ha några större problem med det. Inte idag. Så jag är nöjd med mig själv. Jag har gått dom där 10 000 stegen, men ja, och? Det är ingen större katastrof än de andra dagarna? Nej exakt. Så hela världen, lyssna när Elin sjunger med i den gladaste låten hon vet "Wouldn't be nice" (Minns du filmen, Sandra?) För jag sjunger med den lite i det tysta.
Och det känns rätt bra att sitta här med den här sortens ångest men ändå kunna sitta upp, det händer sällan, mycket sällan. Så var nöjd nu.

Jag är nöjd.

Kommentarer
Postat av: Cilla

SV: Tack för din peppande kommentar, ska inte ge upp hoppet. Vore verkligen förgäves efter all denna tid jag lagt ner på att bli bättre men ibland blir man lite hopplös när det inte ger resultatet man tänkte sig. Men ska låna mattillåtet och Ät allt av Gisela van der ster och försöka få tips där på kanske ett struktuerat matschema som gör att man går upp .05 kg/veckan eller vad som du är rekommenerat. Stor kram på dig, kämpa på för du är grym tjejen! <3

2011-01-11 @ 23:16:03
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Du kan verkligen kämpa du!

Härligt att du hade n bra dag igår och hoppas du har det nu också och att ångesten ger sig av.

Tänker på dig.

varma kramar

2011-01-12 @ 15:00:18
URL: http://mittmirakel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0