All over the place

Ikväll har det varit en konstig kväll. Men rätt mysig. Hur kan den vara annat när det är KONSTÅKNING på teve. Med en megastor teve blir det bara bäst. Jag och mamma är bänkade. Alltid. Varje år. Töntigt. Men jag har mycket töntig inlagd i min personlighet. Egentligen är en ätstörning rätt töntigt ur en viss synvinkel också. Men mest är den farlig. Dödande. Förstörande. Men idag är den inte lika påtaglig. Eller njae, under dagen var den det. Den mördar mig alltid extra mycket när jag inte äter mellanmål vid elva. Men ikväll har den varit lugn. Jag har ätit chips. MYCKET chips om ni vill veta. Just nu är det med blandade känslor vad gäller det.

Just det Friskhets-OS startar på nytt imorgon. Jag har som sagt kämpat denna veckan, i det tysta. Med mindre och mer framgångar. Men det kommer vi till imorgon.

Imorgon är det som idag - absolut ingenting att göra. Skönt men jobbigt. Så det får räcka. God natt på er.

Kommentarer
Postat av: camilla

Chips e gott :D vilka chips blev det?Jaa fy dagarna går så segt de dagar som de e ritkgit tråkigt.. men som sagt de händer ju lite nu och då..man kan ju inte ha skoj jämt :P

Åå lakrits ja :D saltlakrits isåfall hihi!

Nää visste inte ens att de fanns en med raspberry är den god?Haha när du skrev detta i natt så låg jag gött o sov dock vaknade jag kl 2 igen :/ jobbigt men lyckades somna om en stund till iallafall.Idag ska jag till biblioteket och ikväll ska jag till friddrotten och hälsa på D vad ska du göra ?

Puss

2011-01-27 @ 07:32:41
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Det är att ta bort hud på magen efter viktnedgången. Jag vet jag måste släppa in någon men så svårt, har iallafall gjort slut med min Jove, vi skulle vara vänner för jag orkar inget annat just nu.

Haha perverst nejdå, det var riktigt kul :P. Jag mår så sjukt dåligt :/Jag hoppas du mår okej, trots allt. Jag tänker på dig. Vad händer idag?

Kramar

2011-01-27 @ 07:38:58
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0