9, 10 11 eller nå't sånt där

Det är faktiskt lite bättre idag, men det säger nog mer om gårdagen än om dagens mående. Som alltid är sömnen ett stort problem. Ångesten i natt var olidlig - 1237 steg mindre än 10 000 - nej. NEJ! Så gick det i mitt huvud. Och jag får skylla mig själv som trodde att det skulle funka. Att jag kommit så långt att jag inte behövde gå alla steg. Men det gick som det gick och om en vecka gör det inte så mycket, det är bara idag det är jobbigt att tänka på det. Imorgon är det nya problem att hantera. Som skolstart. 8.45 ska jag vara på skolan och det känns lite konstigt. Är lite förvirrad, mina tankar är inte alls där dom borde vara.

Men idag ska jag i alla fall äta en macka. Och mat, som jag ska behålla. Hur låter det? Ja Elin, det låter bra, det är äs som säger att det är fel och det är ju honom du ska besegra. Så lyssna inte på honom nu. Kom igen, Elin, kämpa nu.


Kommentarer
Postat av: Caroline

SV: Jodå det var planerat att jag skulle bli gravid, dock trodde va nog inte att det skulle gå så himla fort. Han är den som är lugn och jag är den som är lite små galen skulle jag tro;)Jag vet att jag borde tänka på ätstörningen som det förflutna och magen( bebis) som framtiden, men det är svårt ätstörningen är fortfarande en förstor del av vardagen.Finns det inget annat ställe du kan få hjälp på? En utmaning jag tycker är mkt viktig att du får med är att du börjar följa ett matschema.Kram på dej

2011-01-09 @ 19:30:44
URL: http://carolineelizabeth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0