Uscha

Här är det inte bättre. Känner hur hungern kommer ta mig till hets. Hatar att hetsa. Det är vidrigt och jag går 33 kg av minsta lilla. Så varför äta? Nej ingen hets. Ska inte.

Som sagt, jag orkar inte. Det är inte kul att finnas.

Kommentarer
Postat av: Anji

Ja vi är små söta hundar, men som en dag blir självständiga. Nej, jag ska inte ta alla piller, då dröjer de nog några dagar tills jag får nästa omgång ;)Kan du inte få i dig lite lite mat idag?

Kramar

2011-12-12 @ 20:10:19
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Anji

BRA att du ätit. Och du kommer inte gå upp något, kroppen behöver energin även om inte hjärnan vill. DU är smal. Säg inget annat.

Klapp-på-huvudet på Elin ;)

Kramar

2011-12-12 @ 20:54:08
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: DeddeSV; 2010, eller sommaren där. kändes det som att jag fick tillbaka så mycket av det jag förlorat. studenten vart lite utav en "bekräftelse" att "nu är jag påväg, och det åt rätt håll".

mina vänner och familj var så glada för min skull och jag kunde ge tillbaka lite av allt det jag fått. finnas där för människor och känna en känsla av att vara behövd och inte bara oroa alla..

jag ville så gärna bara fortsätta leva.åh, det kommer du komma tillbaka till! eller jag menar, så klart att du kan, känslan! :) jag vet att du kommer klara det här. utan tvekan. :)kramen

2011-12-12 @ 21:01:30
URL: http://deds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0