Tack psykologen

Nu är jag där igen. Saker går fel, jag tappar orken, tappar viljan och tappar bort mig själv. Dagen har varit ett fullständigt kaos inuti. Det hela började med att jag sov två timmar och tio minuter i natt, mindre trevliga sak som följde på var mötet hos psykologen, som idag var riktigt tungt. Tyngsta på väldigt länge. Tappade bort mig själv där mitt i alla förmaningar och alla kloka ord som jag i huvudet säger emot. Det finns alltid något mindre bra i huvudet som kan vända det hon just sa till något negativt, något sjukt, något ätstört. Hon ägnade en kvart åt att få mig att öppna munnen alls och svara på frågan om jag kunde berätta för mamma om alla små överdoser. Ultimatum kan man kalla det då hotet var att om jag inte pratade med mamma skulle hon göra det. Därtill väntade hon ett samtal från mig när jag hade berättat för mamma. Jag satt från 10.46 - 15.40 och försökte samla mod till att berätta för mamma. Det gick sådär. Hon kopplade inte riktigt allt jag sa, men hon fattade i alla fall att det är värre i mitt huvud än vad jag visar. Det största problemet är att det inte går fram till henne, eller någon annan icke-sjuk, att det dåliga måendet inte alltid följer livet utanför huvudet. Man kan må dåligt ändå, trots att allt egentligen är bra. Det låter helgalet i deras öron och jag förstår det, just det är en sån sak som behövs upplevas för att förstås. 15.51 ringde jag psykologen och hon var betydligt mer nöjd med mig än jag själv. Det hela slutade närmligen med, som psykologen ville, att mamma låste in tabletterna i vapenskåpet. Där försvann min sista utväg, den ultimata räddningen. Med undantag för veckodosetten, som i och för sig innehåller närmare 80 tabletter. Vilket inte räcker långt för att komma någonstans mer än till medvetslöshet ett par dagar. Senaste överdoserna, eller ja, alla utom den första, har bestått av flera hundra tabletter, sällan svaga heller. Så ja, kanske är jag "räddad" från en tablettdöd. Det känns inte särskilt bra. Inte bra alls.

Kommentarer
Postat av: Jasmine

Man måste vara försiktig med tabletter och medicin. Ta vara på dig. Du går mot förbättring.Svar: Ja, förra året var det minsann vinter! I min blogg finns bilder som visar på hur skärgården såg ut... Det är faktiskt ganska magiskt och overkligt.Jag har skapat kort på en mer seriös nivå i över 1 och ½ år. Jag började våren 2010.Ha en bra kväll!

Kram

2011-12-05 @ 18:13:06
URL: http://rosanatt.blogg.se/
Postat av: Ca

Joo det tror jag att man får,, var bara timanställnng/lov. Så ingen fast anställning!Nää senast jag var på julmarknad var 8 år sen, så ingen direkt tradition.. Själv?Inte vill du väl att livet ska sluta här?

kram

2011-12-05 @ 21:01:18
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Diana

det var bra gjort och även om inte du är stolt över dig så är jag det. det där är ju att leka med döden!!sv: ja precis, det är skönt att jag gjorde klart lite i skolan.åh, jag vet ingenting om hur julen kommer bli!? jag vill nog ha en del rörelse och sånt innan, men just på julafton vill jag bara kunna ta det lugnt. får se hur det går...

hur vill du att det ska vara?

ja, jag vill verkligen inte gå upp mer nu. om vågen visar plus nästa måndag vet jag inte vad jag gör!?

har du tillgång till våg hemma? mamma har gömt vår..

jullov får vi den 21 tror jag, egentligen skulle vi slutat 23 (!!!) men fick lite komp för öppet hus.

kram!

2011-12-06 @ 01:31:42
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0