Så är det

Det går sådär här. Är lite trött på allt, som alltid. Kommer liksom ingenstans. Det brukade bli bättre. Brukade lätta och göra mindre ont, plana ut. Men jag fortsätter falla och fortsätter önska livet ur mig själv. Ut mitt förbannade huvud som inte slutar, vägra sluta, skrika på mig. Hur orkar man det här? Hur står man ut, och hur i helvete kan någonting verka bra och hoppfullt?

Nej mår inte alls bra, känner mig utled på allt, besviken på mig själv, utmattad. Kort sagt helt slutkörd.

Kommentarer
Postat av: Dellzie ♥

sv: usch, jag hoppas verkligen det blir bättre, ska inte säga att jag förstår hur det känns att ligga nere på botten eftersom alla känner olika. Men kan säga att jag har också legat nere på botten och det är jäkligt svårt att ta sig upp.Just nu har jag inte så mycket att klaga på, tack för att du fråga :)

2011-12-07 @ 22:29:00
URL: http://dellzie.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kram. Jag önskar att det var bättre åtminstone en liten stund så du fick lite kraft att kämpa. Det är så becksvart när man bara faller.

2011-12-07 @ 22:45:40
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: mary-kate

alltså, vi pratar inte alls längre, och det känns bra!jo, jag vet att du har rätt. men jag vill verkligen inte gå upp i vikt för jag trivs så bra med mig själv! inte ner heller... så det är det jag måste kämpa för nu!nejnej, säg inte så! vid 20 börjar ju livet?! jag är allvarlig!!!åh okej. vi har inte fått något här. jag bor några mil norr om göteborg :P du??puss och kram!

2011-12-07 @ 23:07:16
URL: http://anademandsme.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jag har haft honom i tre år. Jag är utredd hos en neuropsykiatriskt team och har en diagnos därifrån. Han har till och med försökt få mig att medicinera med concerta så vad han fick det här ifrån är oklart. Det enda jag vet är att det gjorde överjävligt ont. Att inte bli trodd på IGEN! För jag har inga matproblem heller. Det tror ingen på.Mörkt kan vara mysigt. Om man har lite mysljus att tända. Önskar du har sådana.

2011-12-07 @ 23:26:16
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Njae, jag fick ju bara träffa en ur det teamet. Det värsta är att jag har så svårt att inte ta åt mig. Jag har hållt på att rasera hela kvällen. Har ångestont i bröstet.

2011-12-08 @ 00:11:24
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Diana

vill bara att du ska få må bra, önskar så att jag kunde göra något för dig <3sv: finns det inget annat du kan kontrollera, som inte är skadligt alltså?ja, så lite bra är det nog att jag inte har tillgång till den här hemma. minns en gång när jag var hos några av mina kusiner, gick och vägde mig flera gånger samma kväll...ja, men degen räckte inte så långt som den brukar för sirapen tog slut :/ får se om vi gör något mer..kramar <3

2011-12-08 @ 01:30:01
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0