Och så var vi tillbaka

Farmor här hemma i Korsån igen, jag sitter i soffan, med mamma och pappa bredvid OCH kaffe. Välbehövligt. Det har varit bra dagar, sammanfattat, med ett antal mindre men kraftiga ångestattacker. Vad annars hade jag väntat mig liksom. Inget annat faktiskt, även om jag hoppades på att jag skulle härda ut bättre än jag gjorde. Nu blev det inte så, men här är jag nu. Tröttare, men glad.

Kommentarer
Postat av: Dedde

sv; det är sjukt kul. jag åkte och det var till andra sidan jorden (var även på Nya Zeeland). hur bra som helst och jag skulle uppskattat allt mkt mer om jag inte föll ner i mitt ätstörda träsk. det förstörde ALLT och jag fick avbryta.. fuck it.jag tror inte att du är feg. :) mer rädd och ovan. klart att det är svårt. men kan du inte börja med första veckan på typ 4mål/dag osv. istället för att skjuta upp det och påbörja sex mål/dag PANG BOM ..

vet att det kanske inte är vad din behandlare skulle rekomendera men jag menar.. istället för att ta antingen eller. tre eller sex mål. succesivt. går inte det? kramen !

2011-12-27 @ 19:30:24
URL: http://deds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0