Riddare

Letar efter livet. Letar efter mig själv. Letar efter det vackra. Det sägs att det finns även för mig. Ändå ser jag inte ens vägen som leder dit. Förblindad av något mindre vackert som gör mig övertygad om att det är det bästa jag kommer få. Någon viskar i mitt öra att något rosaglittrande strålar mot han som kallade sig riddare och sa att jag var hans prinsessa. Han går vid min sida och ler mot mig, vackert, bara precis lagom fint för att jag ska fortsätta vandra med honom. Blind av förtrollning ser jag inte att mörkret jag nu går i inte leder mig till något bättre, något finare, något ljusare. Där framme väntar det som kallas slavarbete, inte för han utan för Döden. Döden som jag så länge längtat till och hans hem som jag så länge försökt ta mig till. Jag ser inte, jag känner inte, bedövad av självhat och längtan till friheten, som han bredvid hela tiden väser fram att friheten inte är något för mig, att det inte är bra nog för mig, bara Döden är fullkomlig, bara Döden kan ge mig ständig lycka. Och hur jag än borde göra går jag ändå dit. Långsammare och långsammare, mer och mer tvivlande, mindre och mindre exalterad, mer och mer osäker, mer och mer rädd. Ändå tar mina svaga ben mig ditåt och jag tappar liksom bort allt vid sidan av, allt finare och den där friheten som jag inte riktigt minns nu. Fallande stjärnor når mitt huvud i förhoppning om att smärtan ska väcka mig till liv, förgäves. Livet ter sig avlägset och spegelbilden med drag av likgiltighet träffar inte mitt hjärta tillräckligt hårt för att rosornas piggar ska ta mig tillbaka till han och tillbaka till världen där han finns, för den verkligheten var inte lätt, inte skinande vacker, inte hel och inte ens lycklig särskilt ofta. Den bara var, bara fanns där, utan något lätt och vackert, inte lik snön jag älskar så. Men det är långt bort. I en sagovärld där den riktiga riddaren väntar på mig. Men jag, jag ser Döden vart jag går.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔

Gumman, vad ska vi göra så att vi får må bra igen?:(<3

2011-12-12 @ 12:59:05
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Vet du, jag tänkte tanken att jag skulle göra eiffeltornet, men orken tog slut. Började rita mallarna, men gav upp.

2011-12-12 @ 13:03:36
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

<3

2011-12-12 @ 13:08:08
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag gör min i paint/ photoshop och photo scape. Blandar lite:) Ett tag använde jag bara paint för att det var så lätt och fanns på alla datorer;)

2011-12-12 @ 13:20:30
Postat av: Anji

Håller med dig! Om man kämpar kan dom ju fixa något så enkelt. Är på ångestmott. Det suger.

Nej jag vet, men ändå..Fick iallafall beröm att jag åt haha, sånt som skall vara så enkelt..

Hur är det idag? Sovit något?

Kramar

2011-12-12 @ 13:31:14
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Eriiza

Jo, egentligen finns det en sådan möjlighet överallt,

det beror bara på hur de vill ha läkarsamtalen.

De flesta kan få gå på ett, men de prioriterar olika

för vilka som är i behov av hjälp, och vilka som är

mest i akut behov.

2011-12-12 @ 13:48:12
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Eriiza

Saken är den att nu är nästan alla psyk överbelastade,

finns i stort sett inga platser, det är väl jul-ångesten

som slår in.

Alla gånger som jag hamnat på psyk har jag varit i riktiga

akutlägen, nu är det väll "bättre" än tidigare gånger,

men långt ifrån bra.

Så jag vet inte alls hur allt blir till slut.

2011-12-12 @ 14:56:27
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Ca

Joo det äR rätt tufft och plugga så. Har ju redan läst ett år på högskola så har lite koll på det i alla fall. Har faktiskt inte tänkt ut var jag vill jobba än, beror på hur allt faller sig, var jag bor och vilka erbjudande som kommer att komma. öppen för förslag helt enkelt kan man säga.Joo jag mår helt okej.. Hur har det gått för dig idag??Jag är inget big fan av julen och har aldrig varit, men just i år längtar jag riktigt mycket.. SJälv då?

annars tycker jag mest den är till överdrift och jobbig, men kanske ändrar jag mig iår.

kraam

2011-12-12 @ 15:39:44
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Deddesv; det tragiska är ju hur mycket man lurar sig själv. jag har hört några gånger att det inte anses som en sjukdom, då det inte går att få fram något pencillin eller liknande medicin som får det att försvinna. det sitter i en själv, botemedlet. de kroppsliga faktorerna man åstakommit, det fysiska blir även det bättre när man mår bättre i sig själv. ääääh, helt snurrigt det där.. dumma skit.alltså ja, jag mådde ganska så bra sommaren 2010. gick om sista gymnasieåret och kunde äta lite bättre i varje fall. men det viktigaste, det bästa. jag mådde bättre i mig själv, jag hade kommit långt även om jag inte var frisk..har du haft ngn bättre/lättare period? :)kramen !

2011-12-12 @ 15:48:12
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: camilla

Du skriver otroligt bra även om de är "hemskt" de du skriver och jag vill hjälpa dig att slippa känna så.Vad skönt att ni hade så trevligt :D ska ni träffas igen snart?Haha jo de kan man väl säga (o tur är väl det:P) fast klena armar har jag alltid haft och jag vill inte ha muskler i armarna haha xD eller o men inte iff armar liksom:P jag har alltid vart så vad gäller träning av armarna att jag kör på lättare vikter än vad jag egentligen borde:P men jag skyller på att jag hoppar höjd och inte behöver världens armstyrka :PJoo pulvermos är bra mkt godare än vanligt mos tycker jag :P har jag alltid tyckt :DOj haha då kanske ullared inte är något för dig:P jag kan gå timmar i affärer :DDenna veckan blir skola idag, skola imorn + höjdhoppsträning, onsdag träffa kompis, plugg och träning, torsdag skola + träning, fredag bio i gbg med en kompis, lördag gym och resten oplanerad, söndag träffa gamla gymnasiekompisar i gbg :D din vecka ?:Dkramisar

2011-12-12 @ 18:51:45
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anji

Precis, det är ju så naturligt att äta, alla gör det, det är som om man vorre en hund och bli klappad på huvudet när man gjort något bra.

Jag vet inte när jag får en ny läkare men skall få mina piller imorgon. Ringde och skällde ut dom.

Hur har du det idag?

Kramar

2011-12-12 @ 19:20:43
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Jasmine

Fint skrivet, mycket känslostarkt.Svar: Att jobba som städerska på hotell ger valmöjligheter: antingen städar man med öppen dörr och är tillmötesgående mot de förbipasserande eller så stänger man om sig och städar i egen ro.

Jag började jobba där i somras och har under hösten haft möjlighet att jobba kvar på helgerna. :)Du är inte hopplös, absolut inte. <3Vi får hålla tummarna för att snön faller. I Göteborg ser det mörkt ut (så också bokstavligt). Idag har det blåst kraftigt och regnet har fallet aggressivt. Att ta sig ut till ön och sen kliva av vid bryggan var ganska äventyrslystert. Men vi håller hoppet vid liv, eller hur?Åh, härligt! Två sorters lussekatter? En sats utan saffran och en med, eller?

Cupcakes är gott. Jag kan tänka mig att de med hallon och de med blåbär blir riktigt uppskattade av de som får smaka. Jag hade inte tackat nej.

Jag tycker det är väldigt roligt att baka; när jag har tid och möjlighet. När jag flyttar hemifrån vill jag baka oftare än vad jag gör nu, kanske något litet åtminstone en gång i månaden.

Vad sker på lördag?Jag vet precis vad du menar. Att skriva är som att lätta på trycket. De senaste dagarna har många ord antecknats av mig.Kramar

2011-12-13 @ 17:22:09
URL: http://rosanatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0