Hets - nej!

Här sitter jag, återigen och funderar på hets. Är hungrig, men har bestämt  mig för att neeeeej, ingen hets. Alls. Är trött på att spy, trött på att svälta, trött på att vara sjuk, trött på att spela frisk, trött på att kämpa, trött på att finnas. Men faktiskt. Just nu känner det inte relevant, så länge jag låter bli att göra något så kan jag fokusera på helgen. Just nu, exakt nu, känns det bra inför lördag. Det kommer bli folk, alla inbjudna har tackat ja, tack och lov har de flesta sagt olika tider så det blir nog inte alla på samma gång. Förhoppningsvis. Vet inte hur jag skulle hantera att det kom för många samtidigt. Men det är då, nu är jag fullt upptagen med att njuta av stunden.

Kommentarer
Postat av: Anji

Precis, monstret tillåter inget annat än det vi själva säger till oss. Inget annat får vi tro på men ibland, ibland går det när den friska sidan tar över ibland. Men du är fin. Jag säger det för jag tycker det, sen struntar jag i vad äs säger till dig för den ljuger.

Jag ska försöka sova lite, proppat i mig lite andra piller. Upp imån och skälla ut läkarn.

Jag tror det kommer gå bra på lördag. :)Kramar

2011-12-14 @ 00:10:46
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: camilla

vad kul med lördag:D e de många som kommer? ska ni göra ngt speciellt skoj du planerat?:DHaha ja precis, alla tjötar jämt om arm muskler men jag vill hellre ha benmuskler, vadmuskler och magmuskler haha xDYes box har testat massa olika hemmagjorde potatismos men inget slåt pulvermos :)Jag e väl lite efter med skolan eller jag vet inte xD jag har vart lite lat de sista men jag brukar vara bra på att prioritera när de verkligen behövs så jag e inte värst orolig :)

Fast de ser jag inte alsl som stressigt med plugg ,kompis och träning:P de e så jag vill att normaldagar ska vara xD jag hatar att ha dagar då jag inte gör någonting, så rastlös blir jag då :PKraaamar

2011-12-14 @ 08:54:17
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Patricia♔

Vad är det som händer till helgen rara? Inflyttningsfest?Jag vet inte när jag ska till någon av sjukgymnasterna mer, efter nyår antar jag. Vill slippa allt nu.kram

2011-12-14 @ 09:35:19
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0