Gosh

Nu är det kväll och jag mår sådär. Har mått sämre och sämre vartefter dagen gått. Gick rätt okej på ät. Jobbiga psykologen som tjatar sönder. Hon har mycket klokt att säga, tyvärr nötar äs sönder det där kloka efter en dag så jag förträngt hur bra det var det hon sa. Så är jag tillbaka i de negativa tankarna vilket leder till alla dumma saker jag gör.

Jag har i alla fall ätit fisk idag. Det stannade i och för sig inte kvar men jag åt det. I övrigt är det rörigt. Om 12 timmar är pappa på väg för att hämta farmor. Ska bli roligt, men är lite laddat också att det är någon mer här hemma, även om farmor bara är farmor. Jag ska göra ett tappert försök att inte krascha under helgen. Hur nu det ska gå till.

Kommentarer
Postat av: Matilda

Du har den inre styrkan Elin. Glöm aldrig det. Hur beundransvärt stark du är. Du klarar det här.

2011-12-22 @ 21:59:45
URL: http://matildamodigh.com
Postat av: Linnéa

Kämpa på Elin!Svar: Hej kära du! Det är absolut ingen fara, du har mycket med ditt eget. Gulligt att du la till mig på bloglovin!

Jag stod ut under min inläggningstid, det var några bra dagar, och en del mindre bra. Men jag stod ut och jag kämpade mig igenom varje dag och såg en ny glöd i mina ögon varje morgon jag tittade mig i spegeln. En häftig känsla. Tänk så mycket regelbundna måltider, vila och trygghet kan göra. Du har så rätt att man måste uppleva att vara inlagd innan man kan uttala sig om det, det är väldigt speciellt. Sist jag var inlagd var helt annorlunda, det var en snabb vända och allt gick i läskigt fort takt. Denna gången fick jag lite längre tid, och mer samtal och träffade på mer hjälpande människor. Det har stärkt mig. Visst blev jag väldigt hospitaliserad, jag grät otroligt mycket när jag skulle åka hem. Men det var ändå fruktansvärt skönt att lämna sjukhusdörrarna bakom sig ännu en gång-Tråkigt att det är tungt för dig, vad är det som är jobbigast?

Jag har haft ett par väldigt bra dagar, jag försöker att vända mina tankar och tänka positivt även om det är svårt. Tillåter mig att gråta när jag behöver det men försöker uppskatta allt det som är roligt också. Känns underbart att få umgås med vänner och famij igen. Och att få börja blogga och ha kontakt med alla fina människor.Hur firas julen för din del?

Kramar!

2011-12-22 @ 22:04:02
URL: http://www.trasigavingar.devote.se
Postat av: Diana

försök ta vara på allt bra din psykolog säger, skriv ner det och läs när tankarna vill dra dig åt annat håll.sv: ja, nu kommer jag nog aldrig vara nöjd med mig själv. förut tänkte jag knappt på det, hade ingen koll på vad jag vägde alls...på jul är vi tre familjer (ca 13st) men på nyår är vi hela tjocka släkten så då blir det typ 40 pers!

det låter mysigt! :)

vi brukar ju gå till tomten i skogen, fast i år när julafton är på en lördag åker vi till kyrkan istället. sen till mina kusiner och äter julmat, vanligtvis brukar vi äta de var familj för sig. senare på kvällen blir det fika och paket.kram!

2011-12-23 @ 01:23:15
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Jag har varit på Liseberg ett antal gånger ja:) Dock inte så många gånger i jul. Bara tre. Dåligt väder alla gånger. Men jag tycker det är mysigt ändå.Jag kommer inte kunna svara på kommentarer nu, men finns troligtvis på mobilen<3

2011-12-23 @ 01:48:20
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

Helgen kommer gå bra ska du se :)

ÅÅ men det är bra att de e raka o ärliga tycker jag. även om de e tufft att höra. Vad är de för rutiner som ändras nu i och med helgen?Ja men de känns så verkligen :D jag älskar verkligen när mina dagar blandas med som igår en hel dag ute och idag en heldag hemma. de passar mig perfekt :DÅÅ men mästerdetektiven får du se :) jag fick mardrömmar av den när jag var liten haha:PÅÅ vad är du mest nervös för? jag vet inte, jag är inte de minsta nervös eller spänd. De känns så konstigt för jag längtar inte ens till jul, har inga julkänslor (antagligen pga av att de inte e snö:/) men de ändras nog imorgon :D nu håller vi på att koka skinka :D mums! men just med tankar, jag har inga speciella tankar, de känns inte de minsta jobbigt faktiskt, rätt skönt :D hur är dina tankar?

kramar på dig och god jul ifall jag inte hinner titta in imorgon <3<3

2011-12-23 @ 14:40:40
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Eriiza

Någonstans har jag lagt upp bilder på min lägenheten, med det var ett tag sedan, skall städa först, och

sedan ta lite kort på hur det ser ut här hemma. ;)Jag vet inte, tragglar mig genom dagarna på något

vis, julhegen kommer bestå av öl, panpizza och film.

Firar inte jul, så tyck inte synd om mig som alla andra. ;)

Hur skall du fira?

2011-12-23 @ 15:09:34
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Deddesv; ja åh. jag skulle också vilja bo i egen lägenhet. men har satt som ngn "gräns" att inte innan jag blir frisk.. var iväg till australien förra året, var beräknat en 8månader, men fick avbryta för att jag blev för sjuk .. dvs; jag klarar mig nog inte själv..hah vi har samma pappa men inte samma mamma (skiljer 12år mellan mina föräldrar) därav 18års skillnaden mellan bror och mig. men han bor en halvtimma drygt (bil) ifrån, men vi kör sms var och varannan dag. han läser alltid bloggen och har även varit med hos min behandlare. utan att överdriva är nog han "förtjänsten" av att jag idag fortfarande lever..hah ojdå, måste du ha sex-gånger-om-dagen schemat nu? men det är bra, även om det är jobbigt. för det är så det borde och ska vara. varje dag. [varför skjuta upp det lite till?] hur har det gått?jag vet, ND är det värsta. BLÄ. äter jag hellldre godis. eller ja, äter helldre än dricker den såsen..min jul blir såsom att min storebror med familj kommer hit vid elva (shiiit om en timme) sen jullunch.. och julklappsuttedlnen, kalle anka osv..

hur blir din jul? :)förresten; GOD JUL !! :D

2011-12-24 @ 09:56:24
URL: http://deds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0