Frustrerad

Två pepparkakor.. Det är allt. Kycklingen väntar på mig i kylen. Jag vet det. Den har varit där, länge. Och den smakar nog bra. Tror jag. Kanske, kanske, men det är så himla sent att äta nu. Svårt, svårt, svårt.

Orkar inte.

Kommentarer
Postat av: Diana

ta dig i kragen, visa att DU bestämmer över rösten nu!! samla dig och så går du och gör i ordning kycklingen som du kan äta, du behöver det!!sv: det var nog både och.. fast jag tränade ändå inte extremt mycket, men det jag gjorde var mest bara tvång.jaha, men kan inte du baka då? eller kanske att ni bakar nån helg? hon jobbar väl inte varje helg?

kram!

2011-12-08 @ 19:56:26
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Anji

Så lite det är, hoppas du ätit lite kyckling iallafall. Ja fast det blev bara 1dl hallon men men.

Jag är sjukskriven på heltid, varit det i 10 år :P

Kram

2011-12-08 @ 20:40:52
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Deddejag känner nog lite detsamma.. mår inte på samma sätt, men fortfarande inte riktigt bra. eller ja, inte bra på långa vägar. men jag har mer insikt nu, ätbeteendet skiljer sig väl lite också, även om det fortfarande är väldigt destruktivt. men vill nu, vill bli frisk. förstå nu att det finns så mycket mer i livet än att hålla på med en jävla ätstörning dom gör att det inte finns tid för så mkt annat. man missar ju ALLT.. blä..

massa kramar :)

2011-12-08 @ 21:48:25
URL: http://deds.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0