Fattar inte

Varför ska det vara så svårt? Fått i mig 280 kilo ostbågar som inte fick stanna. Det är sanslöst vad dålig jag är. Vad dåligt det går. Det känns som att jag ständigt failar, förlorar, misslyckas, förstör, förgör. Varför försöker jag när det aldrig går? Varför kämpa när slaget är förlorat? Vad är värdet i mitt liv när det alltid slutar så här. Det känns inte tryggt, alls. Jag vet inte var jag har mig själv och jag vet vad jag är kapabel att göra, det är problemet, jag vet att jag kan det, att den spärren redan är passerad, så vad hindrar mig nu? Vad är det som hindrat mig det senaste året från att fly den där vägen som jag inte alls borde gå på? Jag vet inte. Rädslan? Överlevnadsinstinkterna? Hoppet? Jag vet helt enkelt inte. Men jag är mer säker på att det här inte alls går bra och att det kan sluta hur som helst.

Nej jag återgår till tablettburkarna och tablettkartorna. De hjälper ibland. Ett tag.
God natt.

Kommentarer
Postat av: Diana

du måste fortsätta kämpa <3 en dag i taget!

har du berättat exakt för din behandlare hur du känner?sv: nej, faktiskt inte.. bara om dom är riktigt bra och inte för långa :Pjag vet att man känner sig självisk, det gör jag också. men det är för att vi har så mycket tvångstankar och sånt som vi bara "måste" följa, annars blir det kaos i vårt huvud.förstår, men det är för ditt eget bästa. du vet aldrig hur det kan sluta.....jo, jag tröttnar. vissa saker går nog i perioder. som att pyssla, har inte gjort det sen i somras. baka gör jag inte så ofta så därför kanske jag har lust med det :P körkortet var inte heller roligt men jag ville ju ha det och psykiatrin är ett måste, inget jag vill. alltså vissa saker gör jag oftare än andra, receptboken brukar jag inte sitta med så ofta heller. men allt jag gör är inte säkert att jag tycker är kul.usch, tankarna vill bara dra ner mig. till det sjuka. smal. smal. smal.

för dig då?kram!

2011-12-03 @ 00:35:22
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Ca

Usch vännen, blir ledsen när du spyr :(Jag trivdes absolut bäst som bagare. Det roligaste jobbet. Och lärare då. Vilket tycker du är roligast??Jag jobbar alltid dag(mån-fred) till senast 4, medans han ibland jobbar kväll till 20.30 + att han jobbar helg en gång i månaden.. Men rätt så mycket träffas vi. Det är liksom vissa veckor som blir att man inte mkt mer än säger hej till varandra.Vad ska du göra idag?

kram

2011-12-03 @ 08:22:54
URL: http://enilorac.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0