Egentligen

Ja egentligen.. Vad vill jag egentligen? Vem är jag egentligen? Vad gör jag egentligen? Vad i helvete är det jag gör mot mig själv egentligen? Ibland när jag orkar tänka så funderar jag på det. Hur det kommer sig att jag hamnat här, jag har både tagit mig hit och har tagits hit. Förstår inte varför. Förstår inte hur jag orkat, förstår inte hur jag ska orka, förstår inte om jag ens vill orka längre. Det är kanske det allt handlar om? Att jag inte förstår tillräckligt? Vad vet jag. Kanske är det så.

Idag vet jag inte om det är en sån bra dag. Känner mig seg och tung, känner mig ensam och feg, känner mig alltigenom fel.

Kommentarer
Postat av: Ca

Tack :) kommer framförallt vara stödlärare till elever som behöver lite extra hjälp, men då någon lärare är sjuk hoppas jag in i precis alla ämnen utom musik,slöjd,hemkunskap..Njaa, jag är inte jätte mycket för julmarknader. Eller visst, det är jätte mysigt men absolut inget jag saknar om jag missar.Vad sägerdu? INte lika bra? Sluta säg så. Du är precis lika bra som alla andra. Det vet jag!!!!

kram

2011-12-06 @ 16:00:53
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Anji

Hoppas du tar dig igenom julen iallafall, kan ju bli trevligt men man får göra det bästa av situationen. Tyvärr är det ganska jobbigt :(

Nej, jag skall bara vara hemma ensam och slappa. Kramar

2011-12-06 @ 16:49:19
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Patricia♡

Förlåt att jag inte hört av mig på ett tag <3 det är så mycket i huvudet nu så jag orkar knappt läsa några bloggar, svarar bara lite fåordigt på en del kommentarer, men till dig vill jag vara klar i huvudet och skriva en ordentlig kommentar.Idag har jag inte tränat alls, har i stort sett legat apatisk. Vågar inte springa när det är halt heller:(Tänker på dig massor, alltid.Kram

2011-12-06 @ 16:49:21
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0