Det var bra

Fick i mig lax. Som jag behöll. Det var faktiskt helt okej, kändes som en vinst. Det gör det inte längre. Känner mig fetast i världen. Tittar på min kropp och ser bara kroppsdelar som ser groteska ut. Låren skaver mot varandra, magen når Kina, armarna hänger. Helt enkelt kan man säga att jag inte alls är nöjd med mig själv. Det känns helt enkelt inte alls bra.

Orkar inte.


Kommentarer
Postat av: Patricia♔

Lax är bra Elin och du är bra som behöll maten <3

2011-12-15 @ 02:05:03
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: camilla

ÅÅ du borde vara nöjd med dig själv. Du är perfekt som du är<3

Förresten hur stor betydelse har kroppen egentligen om man ser det ur ett annat perspektiv? man föds med en kropp och det är ingen annan som är den andre lik, varje människa är unik :)

Jag hade ganska mkt muskler innan äs, om du kollar här: http://resanupp.devote.se/blogs/14606606/foerr-och-nu.htm#WriteComment de två första bilderna är från när jag mådde som allra bäst, dvs när jag var frisk :)Haha vad menas med camilla kommentar?:PVad roligt:D hopppas de blir riktigt lyckat i helgen då:DHaha de e olika,i natt kunde jag inte sova för jag var inte trött, antagligen för att jag hade tagit de för lugnt igår o då blir de ofta så att jag har massa energi så jag blir pigg istället xD hur är de för dig? kraamis<3

2011-12-15 @ 09:18:01
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: DeddeSv; det som sägs till mig nu, som för mig låter mest realistiskt och trovärt är; att må bra, att bli frisk = att veta att man är värdefull. precis som man känner och tycker gentemot andra. varför ser man sig själv ur ett annat perspektiv mycket sämre än den kategorin man värdesätter alla runtom en i ?

att må bra handlar om så mycket mer än att äta efter ett schema och följa normens resonemang. men ett matschema kan vara en bit på vägen, som du säger. för där någonstans gick det snett. och man behöver inte mer skit, det är tillräckligt jobbigt att inte uppskatta en själv för den man är ..

så ja - nu kämpar vi !!! :)okej, men du har ett schema på tre mål i varje fall? :) fungerar det någorlunda? :) för mig går det var och varannan dag. ångesten kan spela mig ett spratt, vissa stunder klarar jag att trycka ner en viss del av den, andra inte ..

men dt är just det där.. att aldrig ge upp.. blä..

vi klarar det. :)

keep up the good fight!

kramar !

2011-12-15 @ 12:31:16
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Eriiza

Precis, så jag avvaktar och ser om ett tag igen.

Ja, fulhet/snygghet ligger verkligen i betraktarens ögon.

2011-12-15 @ 14:57:30
URL: http://eriiza.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0