Det ska gå

Sitter här med ett antal problem. De vanliga:självhat, tjockiskänslor och ångest. Ett annat problem är att det tar tretton år att skriva det här inlägget då jag inte kan använda höger pekfinger. Största problemet av allt är att jag är äckelhungrig. Äta - inte äta? Jag har valt det senare, ett steg i rätt riktning, steg två borde vara att äta frukost. Det är där allt faller. Men det ska gå. Det måste det.


Kommentarer
Postat av: DeddeSV; hejsan!

åh du anar inte hur glad jag blev över kommentaren. rörd och smärtsamhetskänsla på samma gång. smärtan över att du känner igen dig, sitter i samma båt och sitter i samma skit. men vi kämpar, visst ?julen -08 var åt helvete och den värsta i mitt liv. nu finns det bara framåt. inget tillbaka mer än ett stängd kapitel. aldrig glömma men aldrig upprepa.

jag tror på dig med, läst några inlägg nu .. blä.

men du är stark, det vet du. du kommer fixa det här.

jag tror på dig.

ge aldrig upp. vi skjuter ångesten. slår den. :)

många kramar !

2011-12-08 @ 13:08:51
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Hanna

Heja, heja. Frukost.

2011-12-08 @ 13:27:04
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: camilla

Frukost ska de vara :) vad blev det?Ja precis varför misshandla sin kropp när man ska älska den? du skulle aldrig behandla någon annan så du behandlar dig själv eller hur? din kropp förtjänar inte heller att bli behandlad så. tänk i framtiden inte vill du ha de så då? vill inte du få barn o hela den grejen?:)På julafton blir de att fira med kusiner mormor, farmor osv som vanligt :) sen i mellandagarna blir det ullared en dag men annars e de inte mkt planer :) har ganska mkt skolarbeten:P din jul?:Dkramis

2011-12-08 @ 14:15:02
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Dedde

Sv; så jävla hemskt .. :( jG fyllde 18 den 28/12. På enheten , kom ut i början av mars. Så har varit sjuk sen 08. Aa jag är 90a :)

Vi kämpar, vi slår. Är ledsen av det di säger men hoppas att tider är annorlunda nu? Att du ser ngt form av ljus och försöker !

Du kan ju, det vet jag. Men våra historier ligger och gnager.. Tyvärr.. Men de förblir kapitel .. Kramen

2011-12-08 @ 16:15:15
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Patricia♡

Sov dåligt, avbokade tiden. Orkade inte. Vill inte. Ger upp.

2011-12-08 @ 16:44:39
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anji

Hoppas frukosten gick ner? Kämpat med att försöka äta något själv jag med och fortfarande inte fått i mig något. Lite bär kanske :)

Orkar inte jobba men måste ha in pengar :)

Kramar

2011-12-08 @ 18:46:40
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com
Postat av: Diana

blev det någon frukost?sv: hmm, något du tycker om att göra? för mig skulle det kanske kunna vara träningen t ex (så länge det inte är tvångsträning såklart)den har varit gömd sen augusti förra året, då jag började behandlingen.nja, mest inför jul och lite för kalas ibland :)

brukar ni baka mycket?kramar!

2011-12-08 @ 18:57:17
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0