Är det okej?

Vet inte riktigt vad jag ska skriva för jag mår egentligen inte sådär toppenbra. Har lite svårt för att kontrollera alla tankar så hur det blir i natt kan jag bara drömma mardrömmar om, med tanke på hur natten som var gick. Den gick inte toppen kan jag förtydliga. Den där positiva känslan efter att ha lyckats med julen ersätts de nu av de negativa tankarna som kommer: jag klarade julen - jag åt mat - jag fick mer än jag förtjänade - jag hatar mig själv. Den där fina känslan försvinner långsamt och jag vet inte hur jag ska hantera det. Äta upp mig 38 kilo till? Känner mig som det största misslyckandet någonsin. Ingenting duger.

Återkommer med bilder från helgen, där jag kanske också kan vara lite mer positiv.


Kommentarer
Postat av: Diana

du är BRA som klarade julen så pass bra!! du borde vara stolt över det!sv: ja, det blir ju bra mkt billigare att göra det själv! typ klippa snelugg, den blir ju så lång mellan varje gång jag klipper mig XD hahaåh, ja siffror är egentligen ingenting men ändå så mycket... både bra o dåligtåh, var det ett stort pussel? :)

nej tror inte jag orkar ge mig ut i rean, brukar ändå aldrig hitta nåt i röran och har inga pengar.. du då?

kram! <3

2011-12-27 @ 00:20:07
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Anji

Bra att det har varit bra mestadels, tråkigt att det inte är så bra nu. Hoppas du haft en bra jul iallafall och kunnat njuta lite. Har du fått något roligt?

Jo kunde köpt något roligare men det skall jag nog göra denna veckan :)Kramar!

2011-12-27 @ 11:22:00
URL: http://isallaboutcontrol.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0