Aldrig tillräckligt

Varför? Varför försöker jag? Det går aldrig, till slut blir det alltid fel. I slutänden måste saker göras om, ändras, raderas, börjas om. Orkar inte riktigt med mig själv. Med vardagen. Med allt. Med allt som inte är någonting egentligen. Bara på låtsas. En liten fejkvärld där utanför mitt huvud som jag inte alls förstår. Förstår inte logiken, de oskrivna lagarna, de självklara valen. Förstår inte vad det viktiga är egentligen. Förstår inte någonting kan man säga.

Det var dock en trevlig kväll igår. Tack fina.


Kommentarer
Postat av: Eriiza

Nej, i sådana fall får jag åka till Näl och gå på ett läkarsamtal och se vad de säger.

Så det finns inte heller en garanti på att de släpper in

mig även om jag ville det helst.

2011-12-11 @ 16:52:59
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Eriiza

Kommer man in som ett mer eller mindre akutfall så

fixar de plats på någon av de 5-8 avdelningarna.

Bor du i närheten?

2011-12-11 @ 17:43:09
URL: http://eriiza.webblogg.se/
Postat av: Diana

fortsätt försöka men våga oxå be om hjälp och ta emot den <3sv: sådär, inte jättesvårt. men ett tips är att när du lägger delarna på plåten så lägg pappersmallen över och fixa till så alla får samma form, då blir det enklare att sätta ihop sen så det inte blir så skevt ;) när jag skulle sätta ihop det doppade jag delarna i stekpannan med det smälta sockret fast de översta delarna fick inte plats så då hällde vi över sockret på en plåt som vi ställde på plattan :Pjag tror att Gud har en plats för alla, men han tvingar ingen till något utan vi får välja själva. det finns en dikt som jag tycker är fin som handlar om att man känner sig övergiven och lämnad av Gud, du kanske har hört den förut men här är den iaf:Fotspår i sandenEn natt hade en man en dröm. Han drömde att han gick längs en strand tillsammans med Gud. På himlen trädde plötsligt händelser från hans liv fram. Han märkte att vid varje period i livet fanns spår i sanden av två par fötter: det ena spåret var hans, det andra var Guds.När den sista delen av hans liv framträdde såg han tillbaka på fotspåren i sanden. Då såg han att många gånger under sin levnadsvandring fanns det bara ett par fotspår. Han märkte också att detta inträffade under hans mest ensamma och svåra perioder av sitt liv.Detta bekymrade honom verkligen och han frågade Gud om detta. "Herre, Du sa den gången jag bestämde mig för att följa Dig att Du aldrig skulle överge mig utan gå vid min sida hela vägen. Men jag har märkt att under de allra svåraste tiderna i mitt liv har det funnits bara ett par fotspår. Jag kan inte förstå att Du lämnade mig när jag behövde Dig mest.HERREN svarade: "Mitt kära barn jag älskar dig och skulle aldrig lämna dig under tider av prövningar och lidande. När du såg bara ett par fotspår - då bar jag dig.kramar <3

2011-12-11 @ 18:55:57
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: DeddeSV; bra, hejja pannkakorna! ;) njae, mjölk har jag lättare att få i mig. [även om det inte riktigt räknas som 'mat' kanske] men ändå, hah. och honung, groteska mängder i tet. tss. men matmässigt vet jag inte.. det går mycket efter huvudet, tyvärr ..tack snälla. du får också ta i nu! ;) alla är värda att må bra, alla. och att sitta i sådan här skit, det är nog det värsta JAG har suttit i. en kamp mot sig själv. döda en del av huvudet, sitt egna. det hela är så twistat ..

massa kramar. :)

2011-12-11 @ 18:57:00
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Ca

Joo tanken är jag ska köra alla 4år. Tror inte det ska vara några större problem faktiskt. Längtar hur mycket som helst faktiskt.

Angående idrotten vet jag faktiskt.. tror inte det är mer teori.Vaa? är det det ända du ätit? Skojar du? Hur lite som helst ju. Inte bra!!

kram

2011-12-11 @ 19:18:20
URL: http://enilorac.devote.se
Postat av: Dedde

sv; ja jag vet inte alls hur det kommer sig att jag kan dricka så mycket mjölk som jag gör, någon knäpp där, hah.precis. det är svårt att alltid veta vad som är rätt/fel. den där kapaciteten att tänka realistiskt är inte där hela tiden.. men man får försöka påminna sig själv om vad som är bra. man kan komma långt med det sunda förnuftet..ja klart det är framsteg, det är ju jättebra av dig! :Dhelgen och veckan har varit ganska så bra, det var bara nu idag som jag började spy.. vilket förstör hela dagen.. men som sagt, i detta NU är det ju lite halvt, men annars har den varit bra!

hur har du haft det i helgen ? :)

kramen !

2011-12-11 @ 20:05:39
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Kom igen gumman! <3

2011-12-11 @ 20:27:28
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

vet inte. ett tag tror jag att jag gjorde det men nu vet jag inte. tror inte det. min sjukgymnast har gett mig olika yogaövningar jag ska göra hemma men antingen så glömmer jag eller så är det så sent så jag inte orkar.. känns pinsamt att jag knappt har gjort det sen sista vi sågs :S men tycker nästan bara att det är jobbigt och känns lite halvflummigt.. har du testat yoga? vad tycker du?om jag har gått upp kommer jag antagligen gråta, har jag gått ner blir jag glad. tyvärr är det så. önskar jag kände tvärtom.

det är just det jag är mest orolig för - vad hon kommer säga? vet inte... får väl helt enkelt försöka erkänna att jag inte vill upp i vikt mer nu.hahah, jag tror absolut du klarar det ;D hihivet du? eftersom jag tror på att Gud har skapat oss till sin avbild och för ett liv med honom tror jag inte att man kan vara 100% lycklig utan honom.. men jag ska vara ärlig och säga att jag är lite off på just den biten nu och det skäms jag över...min vecka.. imorgon skippar jag nog träningen kanske hjälper mamma att städa (och sjukgymnasten på dagen), på onsdag kanske jag följer med min moster och pysslar lite hos mina kusiner. vet inte om hon skulle dit nu på onsdag eller nästa onsdag bara? annars vet jag inte..

din vecka då?kram!

2011-12-11 @ 20:47:55
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0