Vill inte höra

För 12 timmar sedan satt jag i bilen och det känns, huvudet är lite off, lite ångest och lite trötthetstankar och en liten lust att lägga mig ner och dö. Nej men det går rätt bra hittills, förutom det mindre angenäma problemet att jag och bror är lite sämre, lite tråkigare, lite mindre bra. Det betyder mer att jag inte är tillräckligt bra för att nå upp till den nivå mormor och morfar är vana vid. Det är kanske dömt att vara så. Att jag aldrig duger. Inte är lika glad, trevlig, duktig, mest, värst, bäst.

Men det är rätt okej ändå, när jag inte får höra det. Har ätit mat, fuskade lite men jag åt. Mormor har bestämt sig för att vi ska äta godis ikväll, får se hur det blir med det. Hemma med mamma och pappa går det okej för det mesta, och gör det inte det hamnar det i toaletten, vilket inte känns lika illa som det skulle göra om den gjorde det nu. Nu är det på riktigt. En riktig utmaning som jag hade tänkt klara. Ska klara.

Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

Tänker på dig och sänder all kraft och mod!

2011-08-03 @ 21:17:36
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: sofia

Haha vad roligt, Josh Groban är ju bara för bra!Åh vad mysigt med loppis, sånt älskar jag. Jag jobbar som vanligt och tänkte gymma lite på lunchen sen blir det storstädning av lägenheten ikväll. Så det blir en effektiv dag! :)Du kan klara av vad som helst bara du tror på dig själv :)KRAM!

2011-08-04 @ 09:48:09
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0