Vad hände?

En sådär morgon ersattes av en seg eftermiddag innan jag och mor far till stan där vi gjorde mest ingenting, bara för att slösa tid innan jag skulle till Maria. Där var det toppen, enkelt och fint, som alltid. Sen kom floppen. Flopparna. Kort sagt - håll er undan från karlar. De gör sällan stor nytta för en. Nytta gör de, men stor nytta är inte lika ofta. De flesta har vuxit upp för tidigt för att förstå att kvinnan inte alltid vill tas för givet att göra vissa saker. Särskilt när de har tid och möjlighet att göra det dom kräver att vi ska göra. Jag och mamma hade åkt i två minuter sedan hon hämtat mig, då ringer bror och frågar om vi är på väg hem så att mamma kan laga mat. 20.23 ringer han till oss/mamma medan pappa ligger i soffan och vill veta vart vi är. Skit samma, ni fattar poängen - jag är gräsligt trött på människor.

I natt sitter jag här i ilska och viker A4-papper på mitten. 2500 stycken. Bra terapi, ingenting jag kan göra sönder eller göra sönder mig själv med. Tur det, för den längtan är stark, nästan lika stark som ångesten..

Kommentarer
Postat av: Lillan

Du finns i mina tankar gullet<3

2011-08-02 @ 05:32:39
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Lissie

Tack för dina peppande ord. Jag tror som du, att det är utvecklande att bo själv.Men jag får kanske användning för det där terapi-tipset, att vika papper. Vika papperstranor kanske är nästa steg. Jag måste lära mig hur man gör...Kram!

2011-08-02 @ 11:21:40
URL: http://fairlynuts.blogg.se/
Postat av: sofia

Hej! Hur är din dag idag? Kram på dig tjejen

2011-08-02 @ 12:11:41
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
Postat av: Hanna

Människor är fantastiskt lätt att tröttna på.Haha jag älskar chokladmoussetårta fast jag har nog å andra sidan bara ätit typ två.. och dom har varit från fina och bra chokladställen.Nej det känns skit eftersom det bara går uppåt vad jag än gör, det är typ... femhundrakalorieromdageniveckor som är det enda som inte får mig att gå upp och det är ju liksom inte ultimat även om jag just nu gärna skulle gå dit för jag är så trött på viktuppgång och ångest och att vara tjock. Jag började äta ungefär vid årsskiftet ja. Blev inlagd den 28:e december.Jo det känns värre, större och det är mer "tillräckligt" med smärta om det är såpass illa att det behöver sys.

2011-08-02 @ 12:14:01
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0