Visa musklerna

Sitter här med min egna lilla godisskål - en ananas burk. Det får duga. Har ätit kyckling tidigare idag, det gick rätt bra. Vad som inte gick lika bra var min halvtimme i duschen, inte särskilt lyckat. Innan dess har jag och mamma målat golv, skrapat fönster, målartvättat fönsterkarmar och med brors hjälp slagit ner en hel garderob som var inbyggd i själva väggen. Han hade rätt kul tror jag. Vilken karl gillar inte att slå med full kraft liksom? Visa musklerna :P

Nu, NU, ska jag svara på alla kommentarer som blivit lite dissade. Eller snarare såg jag dom inte då jag tryckt på ett enskilt inlägg, där inte alla nya kommentarer synts.

Kommentarer
Postat av: Diana

skönt att vara hemma igen?vad har ni för projekt där hemma som ni håller på med? :Psv: jo, tyvärr kan man inte spola tillbaka tiden och få saker ogjort, men man kan ju lära sig av det och ta rätt beslut i fortsättningen :)på ons kväll kommer en kompis hit o sover över, är i göteborg fre-sön och nästa vecka kanske jag ska träffa en annan tjej och möjligtvis att jag är lite hos min moster innan de åker tillbaka till uganda.har du nåt planerat?kram <3

2011-08-08 @ 22:11:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Diana

förstår det! :)

nej, det är inga problem just att sova borta. det är mer det där med hur man läser maten som jag brukar oroa mig för...helgen? menar du det att jag ska till göteborg? eller bröllopen? :Pjaha, okej, hoppas det blir bra iaf! <3känns det bra att du ska träffa psykologen igen?där har du nog en poäng! vi har lärt oss av det, men inte lärt oss att använda oss av det vi lärt oss! det blir nästa steg ;)kram!

2011-08-08 @ 23:38:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia

Jag fick en tom kommentar först och sedan en utan dina uppgifter;) hihi.Förstår att det är skönt för dig att vara hemma<3 Men du överlevde ju iallafall alla dessa dagar, visst kanske lite väl mycket dumheter, men ändå. Inga sjukhusbesök iallafall.Du är så bra gumman<3

2011-08-09 @ 00:35:28
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

ja, jag tror att helgen kommer bli super och jag längtar hur mycket som helst! :D jag tror och hoppas att vi blir peppade av varandra att äta och våga utmana. hemma vet man att ingen påverkas om jag tar en liten portion eller skrapar bort nånting, men där får man tänka lite mer på det. känns såklart lite nervöst också för man vill ju inte påverka nån annan negativt, men jag tror det kan vara bra oxå.ah, hoppas det känns bättre efteråt då! <3kram!!

2011-08-09 @ 00:44:33
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Vilka andra ställen pratar vi undrar jag? Är det homoepater? Kinesmedicin?Jag vet inte, det känns lite.. onödigt, jag har ju som sagt tappats på en hel del blod under åren för att kolla både det en och det andra och jag är så kroppsligt frisk enligt prover så det är rent löjligt. Till och med under den värsta svälten med den lägsta vikten så var alla provsvar ua. Är ett medicinskt jävla underverk som inte får brister av att inte äta, typ.Jag... jag åt ju mer eller mindre inte överhuvudtaget när jag blev inlagd, var på capios avdelning här i stockholm. Det var ju inget att välja på där, det var bara att äta och jag hade en längre tid faktiskt velat äta men klarade inte av att göra det och när någon tillät det och inte gav några alternativ så.. tja det väl bara att tugga typ. Sen jobbade jag faktiskt för att äta och för att vara ordentlig eftersom alla ljög mig rakt upp i ansiktet och sa att viktuppgången stabiliserar sig och avstannar.Just nu är det mesta bara obra. Äter frukt till frukost, sen några mackor framåt eftermiddagen och därefter ev. frukt på kvällen. Tycker mest att jag är fetast i världen.Hur är det för dig?

2011-08-09 @ 08:02:35
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Julia

Hej! jag har läst din blogg lite sporadiskt under en lång tid. Du verkar vara en bra tjej, grejen är den att jag tycker du verkar vara nere och trycker ner dig själv i allt för stor utsträckning. Jag bor i Borås en bit utanför Göteborg och jag har länge haft liknande problem som du har, depression, äs, självmordstankar och försök. Men så började jag läsa en blogg som en tjej som låg på psyk samtidigt som mig skriver. Hon har verklign mått dåligt, haft självmordstankar, äs-problem, drogproblem osv.... Så en dag bestämde hon sig för att dö, på riktigt. Hon hoppade 12m från sin balkong bröt nacken ryggen armar ben revben men hon överlevde. Skit oxå tänkte hon länge och gör fortfarande, visst hennes blogg är ganska deprimerande och hon har lite konstiga åsikter som jag inte håller med henne om. Men bara att läsa hennes ord om hur hon önskar att hon hade två fungerande ben. Hon skriver att bara man har två ben så kan man ju göra allt, typ man kan göra vad man vill. Nu hittar jag inte det inlägget men läs hennes blogg, lovar jag fick mig iaf en tankeställare. Varför svälta mig när jag har en kropp som kan fungera en kropp som kan ta mig dit jag vill bara jag är berädd att jobba för det :)

http://handleder.blogspot.com/

Kramar btw har bara en jobb mail därför kan ja inte skriva den :(

2011-08-09 @ 17:31:26
Postat av: Julia

Jaaa vi är rätt många här nere faktiskt !Mmm kanske detTack Elin, ju på något sätt kommer det väl gå.

kramar

2011-08-09 @ 18:35:53
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0