Ujah, jag sa ju det.

Uscha ja, mår inte alls bra än. MEN jag har faktiskt rätt att må så. Mamma släpade mig till läkaren som ger, som alltid, dåliga nyheter - lunginflammation. Inte konstigt att jag knappt orkat stå. Idag satt jag ute på gräsmattan i lagom sol och höll mamma sällskap, efter tjugo minuter orkar jag inte hålla ögonen öppna och kroppen kraschade lite lagom sådär. Så ingen träning för mig på två veckor. Fy. Ett antal tabletter fyller igen dosetten totalt. Den ser hemsk ut. Lite roande, som tröst, då den är i regnbågsfärger, rätt fint är det ändå.

I övrigt? Ja, som ovan redan sagt, är det rätt dött. Jag har flyttat ur lägenheten, hämtat pengarna och eh.. Ja.. Tomt på check-tjocklistan.

Har inte så mycket att säga mer än det ovan. Huvudet har jag faktiskt ingen aning om hur det ligger till. Lite små röster men jag har inte bestämt mig om det bara är jag själv nu och inte äs som skriker åt mig. Eller både och jag inte lyssnar. Eller nåt sånt.

Kommentarer
Postat av: Julia

åå inte kul med lugninflamation !

krya på dig !nej ska inte ge upp.

jag ska klara detta.

kram

2011-08-17 @ 19:05:00
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Julia

De är svårt, att tro på sig själv.Det hoppas jag med då, inge kul att vara sjuk.kram

2011-08-17 @ 20:02:07
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Diana

åh nej, vad jobbigt med lunginflammation :/ tycker du har tillräckligt att kämpa med ändå.. <3sv: börjar nästa tisdag, den 23e.mår väl inte på topp direkt... eller, jag mår rätt bra när jag gör nåt, typ som skansen och sånt! men annars har jag inte mycket kontroll över mitt liv känns det som... :/kram på dig <3

2011-08-17 @ 21:44:04
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia

KRYA PÅ DIG GUMMAN! Fy sjutton vilken bra mamma du har som drog med dig till läkaren<3 Elin, detta är allvarligt. Nu får du vila ordentligt, lova mig det?!

Vem är det nu som är bra? DUUUUU!:)kram

2011-08-18 @ 09:17:57
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0