Trots allt

Trots allt blev kvällen bra. Lite tabletter, en urgrym mamma och lite ångest över ångesten så fick jag plats längst in i ett hörn i salongen. Jag var yngst och mamma näst yngst - gissa ålderna på resten. Det är som det brukar. Jag är överlägset ung, ändå känner jag mig uråldrig. Jag kan alla texter som pensionärerna också kan. Lite imponerad av dom faktiskt, dom kunde rätt många engelska texter också. Jag behövde den här pausen.

Nu är jag hemma och tömde lådan på lite tomma medicinburkar och kom just på: idag var sista tabletten!! Så hej alkohol och hej yoghurt. Om jag inte varit "ätstörd" eller vad jag nu är hade jag tryckt ner ett stort glas rabarberyoghurt.

Jag känner mig ensam och allmänt övergiven. Människor vi lovat hålla kontakten försvinner iväg till livet medan jag står kvar här utan att komma på ett enda sätt att följa dem.

Nu orkar jag inte med mig själv och det här mer.
God natt.


Kommentarer
Postat av: Diana

ah, okej.. men problemet kommer ju tillbaka så fort alkoholen går ur kroppen igen :/



samhäll A, hisotira & kulturhistoria A, eng A & B, sv A & B, matte A & B, datakunskap, idrott A, religion, nutida konst..... och sen olika bildkurser men dom har jag ingen koll på, haha.



det lät ju inget vidare :/ en gång i månaden är alldeles för lite, och dessutom med olika?? hur tänker de egentligen?! :o synd att du inte kunde vara kvar på äsenheten.. ville du det?



ja, antagligen ganska lugn skulle jag tro att den blir...



mysigt med konsert! :)

kramar!!

2011-08-25 @ 23:48:08
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia

Hur ska jag göra för att du ska ta dig ur allt det dumma fina? Vill ju finnas där för dig, men jag vet inte hur.. Hjälp mig!



Jo, jag är på andra uppsättningen av tabletter nu men inga har hjälpt:( Fast denna jag fick nu var svag som alvedon ju. Helt värdelöst! Ge mig starktabletter istället!!! En riktig hästkur vill jag ha.

2011-08-26 @ 11:15:20
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0