Sanslöst

Nu är alla lådor packade inne i stan, möblerna står och väntar på att bli hemkörda och det känns allmänt sådär egentligen. Kvällen har barkat iväg åt ett inte alltför trevligt håll. Tack pappa. Efter 20 år har jag fortfarande inte lärt mig uppskatta hans egen analys av matchen. Den består, som alltid, av ett mindre hav av fler fula ord än jag själv kan hitta på. Domaren är som alltid köpt, värdelös och "den sämsta på länge". Spelarna är äckel som inte hör hemma på en fotbollsplan och de flesta av dom är "inte på plan för att spela". Ja ni fattar. Att mamma lyckas sova till den ordspyan är ett mindre under. Vet i och för sig inte om hon gör det, antagligen är hon som jag och bror - uppgivna, för det är ingen idé att prata med honom, varken under eller efter matcherna, själv är han övertygad om att det är trevligt att vara i samma rum som honom under sport på teve. Dock har jag och bror retat upp honom nog så han gick. Han lär väl dyka upp snart igen.

Känner mig inte alltför bra. Mamma får göra det mesta. Som hon sa själv i bilen så är hon med barn fortfarande, och som ovan nämnt är jag över 20 år. En kommentar vi båda skrattade åt då, men den gnager lite fint nu. jag som klarade mig själv när jag var 13? Jag åkte vart jag villle, fick göra det också, hanterade mina egna pengar, jobbade, pluggade med nästan bra betyg, tränade hälsosamt, jag klarade till och med att leva. Nu gör jag ingenting av det där, av flera orsaker. Åka vart jag ville stör jag mig mest på. Jag förstår varför jag fortfarande inte får åka iväg, men det gör ont att inse vart jag hamnat. Vart jag själv har tagit mig snarare, jag har varit med från början. Jag hatar mig själv ikväll. Väldigt mycket.

Kommentarer
Postat av: Loke

kramar i massor

2011-08-10 @ 21:22:02
URL: http://medestruit.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; oj,vf blev du utslängd?

Haaaaaaa, nä man är ju inte förvånad, lyckat..riktigt lyckat!Du har ingen annan läkarkontakt?

Helt ärligt vet jag inte hur det kommer att gå, har redan stuckit ifrån 2ggr utan att säga till så.

Jag orkar bara inte mer,orkar inte med detta jävla livet!

ta hand om dig, kramis

2011-08-10 @ 22:07:08
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Hanna

Fredag känns väl.... alltså jag gillar att vara här men just nu är det ångest, ångest och ångest upp över öronen. Har regnat idag så det har liksom inte gått att göra något alls. Sitta inne och lösa korsord. Känna hur magen pajar för att jag äter, känna hur psyket tärs på ännu mer för att jag äter. Höra hur tjock, tjock, tjock hamrar sig längre och längre in i själen.Visst är det lite sådär minst sagt att vara så hjälplös. Jag är det utan Jonathan. Jag behöver honom till allt i stort sett. Eller ja, jag klarar att åka till min älskade tant P. Hos henne är jag trygg nog men annars är det vansinnigt tufft att göra något alls. Han måste finnas där, samla ihop när det skiter sig, kunna lotsa mig hem. Ja du vet. Jag är tjugofem, du är tjugo. Ändå var vi självständigare och mer välfungerade när vi var yngre.Kram

2011-08-10 @ 22:34:25
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Nej det blir ju inte träna på samma vis och det blir lite mer mat och kanske är det bra på något vis men jag kan inte känna. Igår höll jag på att fullständigt rasera, krakelera. Enda anledningen till att det inte blev så? Jag klarar inte att göra det såhär, inte förstöra mer för mina föräldrar. Inte bli det där som ändå inte går att göra något åt. Att se frustrationen hos dom som vill hjälpa när inget finns att göra. Det och stora mängder vilja och energi på att styra mig rätt. Jag vet inte hur jag ska orka göra det ikväll igen. jag vet inte hur jag ska kunna få ordentlig sömn, hur jag ska kunna känna lite lugn. Just nu sitter jag här och är så vansinnigt trött att jag knappt orkar hålla mig sittande men jag vet att så fort jag försöker slappna av kommer ångesten och paniken kasta sig på.Nej vi är lite osäkra. Lite beroende. Eller mycket.

2011-08-10 @ 23:10:34
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Patricia

Tack vackra Elin! <3Kämpa!

2011-08-10 @ 23:27:26
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jo, jag är rätt rutinstyrd, kan man väl utan att överdriva säga. Mer mat.. jag vet inte. Det ger mig ångest. Jag kommer dra ner brutalt när jag kommer hema. Jag tror inte det ger något i långa loppet faktiskt.Mina föräldrar har faktiskt inte delat mycket av min problematik. Jag teg och led så länge jag bodde hemma. Det är helt enkelt inte dom jag känt mig bekväm att prata med.

2011-08-10 @ 23:44:55
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Patricia

Tankarna är åt helvete. Vill verkligen inte mer nu. Vill aldrig mer gå ut, vill definitivt inte träffa någon och ändå är det den där bloggträffen på lördag. Vet inte om jag ska gå. Både vill, men ändå känns det så fel. Varför träffa fina smala vackra människor, när jag själv är så grisig äcklig fet och värdelös. Varför förpesta deras liv med att visa mig, de har det nog bättre om jag inte kommer. Vad kan jag dela med mig av liksom.Kaos, ja, du hör.Tänker på dig hjärtat, skicka din ångest till mig. Vill att du ska må bra.

2011-08-10 @ 23:53:20
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: sofia

Styrkekramar i massor!

2011-08-11 @ 10:10:22
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/
Postat av: Diana

haha, det låter så komiskt när du beskriver din pappa och fotbollen! :P kan inte låta bli att skratta lite ^^vad ska du göra idag min vän? hur mår du idag?sv: nej, vi skulle varit i slottsskogen först men det var nån festival där så vi ändrade. ja, det är en bit men det gör inget :) ja typ 3 timmar dit och 2 hem.

aha, vad synd :(

ja, jag åker själv :)kram!

2011-08-11 @ 11:45:17
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; att jag fick fortsätta 3an och göra all plugg jag har efter mig i min egen takt,och få ig.Jag tror inte att det blir några problem med att gå till skolan och plugga nu,det är bara dom jävla resterna som jag har kvar.jag ska gå ut studenten med min klass punkt slut!hmm okeej ? kan man verkligen göra så, lägga upp en tidsplan och om 3 månader så är du skadefri ?

haha låter lite roligt isåfall :D2011-08-11 @ 19:09:18
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: camilla

Haha jaa men de e lite skoj tycker jag :) aa jag ska träffa de i helgen :D synd att du inte bor här o kan vara med :/ja men de tycker jag med :D jag har käkat glass x 2 samt chips skruvar:DHur har dagen och kvällen varit?

Min första träning blir nog på tisdag skulle jag tro :D så fruktansvärt skoj:D

kramar

2011-08-11 @ 20:10:09
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0