Notting Hill

I bakgrunden rullar Notting Hill igång. Det är en underbar film egentligen. Tur för mig att jag köpte den till slut. Jag hoppas på att den gör min kväll lite bättre. Kvällen har egentligen inte innehållit särskilt mycket alls. Ingenting alls faktiskt. Ändå gnager den där lilla ångesten och skriker mindre fina saker. Till exempel att jag är tjock och ful och inte förtjänar att finnas till. Det vore en enkel lösning - att sluta finnas till. Vad positivt allt det här blev.

Nog om det. Jag är trött efter en hel timme utanför dörren hemma. Är inte frisk nog att åka på shoppingturer. Till min stora lycka hittade jag en burk Theralen. Stora lycka? Hur frisk låter man när man ler på riktigt för första gången på hela dagen pga rosa piller som jag egentligen inte uppskattar särskilt mycket? Nej inte frisk alls, det är väl det som är problemet. Att jag är friskare än jag tror ända fram tills något händer och jag faller pladask rakt ner i skiten. Men just nu är jag i den lilla världen att det inte är någonting utöver ångesten som finns här.

God natt.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Haha, aa du vet mitt efternamn:) fast det är ju inte så mycket att veta;) fast jag vet ju ditt också:DDu ger väl inte upp fina?

2011-08-21 @ 23:26:52
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Lika fake-sjuk som jag då. Men visst blir det så, man börjar tro att man inbillar sig.. men sen faller man pladask fritt rakt ner i asfalten och inser ändå någonstans att man kanske inte var sådär våldsamt frisk som man fick för sig.Haha.. njae jag gillar gröt. Jag har alltid gjort det faktiskt. Till och med vanlig tråkig havregrynsgröt. Ägg äter jag inte längre i stort sett, inte kokta i alla fall, mina mage klarar inte riktigt det. Men morötter är en annan sak jag missbrukat=p Hade en period när jag åt tre fyra stycken på en dag.

2011-08-21 @ 23:48:54
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Patricia

Ingen av oss ska ge upp, hur ska vi då någonsin kunna träffas?!Tack sötnos, ditt efternamn är inte dåligt det heller:)Samma här, kvällen är inte vacker:(Love

2011-08-22 @ 00:18:18
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Diana

ja, jag hade blivit besviken om de hade hållit tyst och låtsas om de inte såg..det är otroligt vad våra kroppar kan klara av och återhämta sig, ändå går vi runt och fortsätter hata dem? :o oj, 22 år!! så länge tänker inte jag gå med det här.jag hoppas det. frågan är bara hur länge det håller i sig innan jag faller nästa gång?kram!

2011-08-22 @ 00:57:59
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia

Jag vill så gärna att du ska må bättre idag stjärnan! <3<3kärlek

2011-08-22 @ 10:10:16
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Hanna

Haha, jag blev så sugen så jag åt morot till frukost=) Jag gillar alla morötter, fast bäst är ju färska nyplockade tycker jag nog. Fast dom små är inte dumma. När jag åt på mcdonalds förut brukade jag alltid ta sånna istället för pommes frites, det är så härligt knaprigt och dom är saftiga.Till gröt har jag.. helst färsk frukt om det inte är mannagrynsgröt eller risgrynsgröt då har jag gärna kanel. Men inte socker, är inte så mycket för att sockra saker alls faktiskt, varken te eller gröt eller frukostflingor eller bär eller så. Hade en period när jag precis börjat skära ner på maten när det var livsviktigt att jag fick äta bovetegröt varje morgon med banan annars blev jag skogstokig=pJa.. det är väl en del saker man helt enkelt inte vill veta av att man känner eller håller på med eller inte klarar. Men det där fallet är aldrig långt bort och asfalten alltid lika förbannat hård.

2011-08-22 @ 11:16:45
URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0