Några vackra ord. Eller inte.

Det gör ont i hjärtat idag. Riktigt så där illa som det var i våras. Då jag inte kunde stå upp alla gånger. Det känns sådär. Är trött på smärta, läkare, tabletter, mer smärta. Men det brukar gå över efter ett tag. Väntar bara på sömnen.

Ikväll är det en underbar röst i huvudet som skriker och en finfin ångest som gnager sönder mig. Vet egentligen inte varför jag inte tar mig ur det här. Det finns ju människor som "tagit tag i det och bestämt sig" och därefter faktiskt lyckats vända det. Jag sa så också. En del gånger bara för att lura den lilla friska Elin som var kvar. Lura henne att hon visst försöker. Andra gånger, inte lika många gånger dock, har jag faktiskt sagt det och känt att nu vänder det, nu händer det. Ibland gick klockan från 11 till 23 och där vid 23 hade jag mer ångest än kvällen innan då jag bestämde mig för att ens försöka. Det är liksom halva anledningen till varför jag inte längre "bestämmer mig". Jag orkar inte bli besviken om och om igen. För jag har redan svikit folk, och mig själv, så många gånger. Alla viskningar, alla ord jag verkligen trodde på. Alla lovord, alla mål jag verkligen ville att dom skulle vara sanna. Men det gick lite fel där liksom.


Jag förstår inte hur jag kan vara så korkad. Så oändligt fullkomligt dum i huvudet. Några ord i huvudet. En bild på datorn. Namnet på Eniro. Kartan vi tittade på. Det är årsdag där snart. Bara några dagar.. Jag hatar årsdagar. Är så dålig på att hantera dom. Hantera mig själv helt kanske man kan säga annars.

Natt.

Kommentarer
Postat av: Diana

vännen du får inte ge upp! <3 jag vet att det är tufft och jag vågar knappt lita på mig själv heller när jag tänker att "nu ska jag kämpa!", istället tänker "undrar hur länge det håller i sig den här gången?" men man får falla och kämpa på nytt. förhoppningsvis kommer de där kickarna lite oftare och varar lite längre varje gång. man får inte ge upp bara för att det inte håller så länge som man hoppats, man måste ta nya tag! <3sv: nja, vi har haft nån enstaka lektion på några av dem, sv, eng, religion..

va? nej, usch! det är verkligen inte min grej! ^^

ca 100 timmar tror jag, eller 4 heltidsveckor typ om man slår ihop det.blev det nån hamburgare? :)

åh, jag har oxå ätit choklad idag, kexchoklad :)konstigt det där verkar?! :onej, alltså jag har inte varit på marknad än. förut kanske du frågade vad jag gjorde helgen som var, men isf läste jag nog helgen som kommer ^^ så förra helgen var jag ingenstans, det är nu i helgen det är marknad ;)puss o kram!

2011-08-27 @ 01:06:55
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Julia

Tycker inte man känner sig seg hela dagen, snarare tvärtom.jag har bara så konstiga känslor i mig.kram

2011-08-27 @ 08:54:00
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Malin;

Elin, det kommer aldrig vara för sent för att 'ta tag i det', ALDRIG. Dessutom kanske man behöver hjälp ibland för att kunna ta sig vidare, för ensam är inte stark, hur lockande det än må vara att tro det. Ensam är aldrig stark.Svar; Hej och hå ludentå ungefär.

Ligger det på 7 på skalan 1-10 även idag kära du? Jag hoppas innerligt att det inte är så. Och du, jag tror nog att du har kommit en bra bit, även om det kanske inte känns så just nu. För om du tänker tillbaks på Elin för exempelvis två år sedan - är det samma person som Elin nu? Troligtvis inte.Själv har jag gått vilse rätt rejält och mår väl just nu inte alls särskilt bra. Min kropp mår som en pinne i röva', och även om det kanske tar bort lite av det som gör att det psykiska känns kattbajs så är det rätt ansträngande att konstant må dåligt fysiskt. Just nu väntar jag dock på att få åka till Capio, i Upplands-väsby, och försöker väl mest bara att inte ge upp helt och hållet. Så min höst kommer innebära capio (samt distansplugg om det kommer gå att kombinera), på att försöka få mig själv på fötter igen för helvete vad trött jag är på att ha det såhär. Det är inte värt det att göra precis tvärtom mot allt som får en att må, som gör livetvärt. Det finns för mycket att leva för helt enkelt (och nu svamlar jag en massa, håhåjaja).

Dudå? Hur ser hösten ut för dig?

Kram, försök vara rädd om dig själv Elin, och hata inte allt för mycket (det ger ändå ingenting i slutändan) <3

2011-08-28 @ 10:50:13
URL: http://hallonte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0