Lite smått så där

Tisdag, fastän jag tycker det känns som måndag. Är väl som alltid - fel av mig. Datorn (läs internet) har dött och jag är för trött och frustrerad för att göra något åt saken idag. Sitter vid pappas dag och känner mig lagom stressad när jag vet att så fort jag går härifrån kommer han sätta sig här. Men skit samma.

Idag är första dagen som jag inte sovit på kvällen. Sov ett tag på eftermiddagen, men som sagt, orkat mer idag än tidigare. Hostan börjar lugna ner sig även om febern kommer och går. Allt som allt känns det bättre. Ujah, nästan tre veckors sjukdom har slitit på mig. I huvudet maler en liten liten röst på om att jag ätit för mycket idag. Den rösten försöker jag skita i.

God natt.


Och Linnea (inte du blogg-Linnea utan en annan Linnea)
Jag minns dig. Så väl. Du och jag var ganska lika, det lilla jag lärde mig om dig. Jag är kvar på Humlegården, men inte inom DBTn. Blev utkastad :P Hur som så tänkte jag i alla fall säga att jag läst igenom lite på in blogg, men att jag inte kan kommentera på din blogg så tar upp kampen mot din blogg när jag har min egen dator. Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0